Un Tanar ROMAN a fost DECAPITAT de Tren LIVE pe Facebook

Un tanar din Arad s-a sinucis ieri si a transmis live pe Facebook intreaga tragedie, apeland si serviciul de urgenta 112 inainte de a recurge la acest gest disperat. Tanarul pornise o transmisiune live pe Facebook inainte de a suna la 112 si a anunta ca vrea sa se sinucida, insa a transmis in direct pentru toti prietenii sai tragedia.

Mecanicul trenului sustine ca l-a vazut pe tanar cand s-a asezat pe burta, cu capul pe calea ferata, insa desi a franat, nu a putut opri trenul care l-a decapitat. Tanarul anuntase la 112 unde va fi gasit, si cum va fi gasit, el plasand telefonul pe o piatra, cu functia de transmitere live pe Facebook deja activata, avand aparent si castile in urechi.

Gestul tanarului decapitat este primul de acest gen din Romania care a fost transmis pe Facebook, cel putin din cate stiu eu, dar din pacate s-ar putea sa nu fie ultimul. In afara Romaniei exista foarte multe cazuri de persoane care fie s-au sinucis, fie au ucis alte persoane in timp ce faceau transmisiuni live pe Facebook, iar acum a venit randul unui tanar roman.

Tanarul din Arad avea varsta de doar 25 de ani, si deocamdata nu se stie de ce a recurs la un gest atat de disperat, nici de ce a transmis totul live pe Facebook. Politia nu a dezvaluit identitatea tanarului, si considera cazul ca fiind un accident, insa probabil ca filmarea va confirma faptul ca totul este de fapt o sinucidere transmisa live pe Facebook.