Dr. Mario World a fost LANSAT deja pentru iPhone si Android

Dr. Mario World a fost lansat pentru iPhone si Android in cursul zilei de ieri, cu o zi mai devreme decat anuntase in mod oficial compania Nintendo pentru clienti. Lansat initial in 1990, jocul Dr. Mario World a avut foarte mare succes pe platformele pe care a fost oferit de catre compania japoneza, iar acum revine pentru fani.

Dr. Mario World este oferit ca un joc freemium, adica pana la un anumit punct jucatorii il pot folosi gratuit, insa dupa aceea vor trebui sa plateasca pentru el. Oficial nu s-a spus nimic, insa se pare ca de la nivelul 20 al Dr. Mario World ar trebui sa inceapa sa fie ceruti bani pentru a continua, tot de acolo fiind disponibil si un modul multiplayer online.

Dr. Mario World are desigur si optiunea de a cumpara diverse obiecte in interiorul jocului, unele fiind necesare pentru a progresa spre nivelele superioare. Dr. Mario World readuce o parte din experienta pierduta cu eliminarea sa din magazinele de jocuri pentru telefoane mobile, si il puteti incerca chiar acum.