Huawei a Angajat fosti MILITARI, Agenti SECRETI ai Chinezilor

Huawei a angajat fosti militari si agenti ai serviciilor de informatii din China, dezvaluirile punand intr-o lumina foarte proasta compania in fata clientilor.

Huawei angajat militari genti secreti

Huawei a angajat fosti militari si agenti ai serviciilor de informatii ai Chinei, conform unor noi informatii aparute astazi in legatura cu oamenii care lucreaza acum la produse folosite de sute de milioane de persoane. Informatiile provin dintr-o serie de documente publicate pe internet, care dezvaluie unde au lucrat unii dintre actualii angajati ai companiei Huawei, si se pare ca exista oameni care au avut legaturi stranse cu guvernul chinez.

Huawei ar fi angajat in jur de 100, daca nu mai mult, de fosti militari si agenti ai serviciilor de informatii din China, ei lucrand in diviziile de securitate cibernetica, deci de aici pot fi trase foarte multe concluzii. Fondatorul companiei Huawei este fost angajat al armatei chinezesti, dar acum nu doar el este in centrul atentiei, ci si ceilalti cel putin 100 de oameni care au avut diverse legatura cu guvernul chinez, si poate inca mai au.

Huawei are 100 de oameni angajati din armata, serviciile secrete chineze

Huawei a angajat oameni din agentiile pentru securitatea statului, armata chinezeasca, universitatea armatei, dar si o divizie a serviciilor secrete care a efectuat atacuri cibernetice impotriva companiilor americane. Unii dintre angajati vin de la academia militara impotriva careia Barack Obama a impus sanctiuni cand era presedinte al SUA, deci vorbim despre dezvaluiri care ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la compania Huawei.

“Huawei staff admitted to having worked with Chinese intelligence agencies in a “mass trove” of employment records leaked online. … the employment files suggest that some Huawei staff have also worked as agents within China’s Ministry of State Security; worked on joint projects with the Chinese People’s Liberation Army (PLA); were educated at China’s leading military academy; and had been employed with a military unit linked to a cyber attack on US…”

Huawei a spus in repetate randuri ca nu are legaturi cu guvernul chinez, cu armata, cu serviciile secrete, dar dezvaluirile de astazi releva foarte clar ca acest lucru este complet fals, din pacate pentru noi. Bine, nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca Huawei a mintit si a vrut sa ascunda faptul ca a angajat oameni care au lucrat intr-o divizie a armatei care a efectuat atacuri cibernetice impotriva companiilor americane.

Huawei are legaturi foarte stranse cu guvernul chinez, nu exista vreun dubiu cu privire la asta, si oricum era clar doar prin prisma ajutorului imens pe care l-a primit compania in fata atacurilor repetate ale lui Donald Trump.