Huawei. Clientii cu Telefoane au parte de un ANUNT GROZAV Azi

Huawei. Clientii cu telefoane au parte de un anunt grozav astazi, vestea buna venind dupa cateva luni de incertitudine si foarte multe probleme pentru chinezi.

Huawei telefoane anunt grozav licente
Huawei. Clientii cu Telefoane au parte de un ANUNT GROZAV Azi

Huawei. Un anunt grozav a venit astazi pentru clientii cu telefoane produse de catre compania americana, si vorbim despre ceva ce era asteptat de foarte mult timp, dar care ajunge sa fie oferit abia acum pentru ei. Mai exact, guvernul SUA, prin ministrul pentru comert, a afirmat ca unele restrictii impuse companiilor americane privind vanzarea de produse catre Huawei urmeaza sa fie ridicate in perioada urmatoare, asa cum a promis Donald Trump.

Huawei. Donald Trump a anuntat acum mai bine de o saptamana ca vanzarile anumitor produse ale companiilor americane vor fi permise catre chinezi, daca ele nu afecteaza siguranta nationala a tarii, si asta se intampla. Donald Trump nu a oferit detalii foarte clare, si nici ministrul pentru comert nu a facut asta, dar macar stim ca promisiunile n-au fost desarte, iar schimbari majore vor veni pentru chinezi, ceea ce le-ar putea permite sa-si reia activitatea.

Huawei va putea cumpara din nou produse de la companiile americane

Huawei. Guvernul SUA le va emite licente companiilor americane pentru ca ele sa poata vinde produse catre chinezi, deci procesul nu va fi unul chiar atat de simplu, sau de rapid, asa ca asteptarea pentru ele va continua. Nu se stie nici cum judeca guvernul produsele care nu afecteaza siguranta nationala a SUA, insa cred ca Android intra in aceasta categorie, iar Huawei are foarte mare nevoie de acces la sistemul de operare oferit de catre cei de la Google.

“To implement the president’s G20 summit directive two weeks ago, Commerce will issue licenses where there is no threat to U.S. national security. Within those confines, we will try to make sure that we don’t just transfer revenue from the U.S. to foreign firms.”

Huawei. Interesant va fi de vazut daca licente vor fi acordate inclusiv pentru procesoarele ARM pe care chinezii le folosesc in produse, pentru modem-urile Qualcomm, sau chip-urile Wi-Fi, Bluetooth, etc, de la Broadcom. Exista foarte multe produse la care Huawei nu mai are in momentul de fata acces, deci licente pentru game variate de produse vor trebui sa fie oferite, asa ca totul depinde de indulgenta americanilor in acest caz.

Huawei. Desi va mai exista incertitudine cu privire la ceea ce va putea, sau nu va putea face compania chinezeasca, cred ca multe dintre asteptarile sale vor fi pe deplin indeplinite.