Apple. Decizie RADICALA Luata Privind Ochelarii Inteligenti

Apple a luat o decizie radicala cu privire la ochelarii inteligenti despre care toata lumea stie ca ii are in plin proces de dezvoltare de cel putin doi ani de zile. Mai exact, se pare ca Apple ar fi luat decizia de a anula proiectul pentru dezvoltarea ochelarilor inteligenti, si asta ar fi o surpriza foarte neplacuta pentru toata lumea.

Deocamdata motivele privind decizia celor de la Apple nu au fost dezvaluite, insa vom afla cel mai probabil in cursul zilei de maine ce anume a motivat Apple sa faca asta. E foarte posibil ca ochelarii inteligenti sa fie prea greu de dezvoltat, iar produsul final sa nu fie chiar atat de bun precum si-l dorea compania americana.

Ceva similar s-a intamplat si cu AirPower, compania Apple ajungand totusi sa anunte in mod oficial acest produs, pentru ca intr-un final sa renunte complet la dezvoltarea sa. Situatia de acum pare sa fie identica, si daca Apple nu dezvolta ochelari inteligenti, atunci e destul de clar ca tehnologia inca nu e suficient de buna pentru asemenea produse.

4 COMENTARII

  1. Si au dat seama ca sunt prea proati sa duca proiectul la bun sfarsit! Proiectul cu super camera anulat, acum asta… de ce mama dracu cheltuie milioane de $ daca habar nu au ce sa faca si anuleaza tot! Halal companie de imbecili homosexuali demni de dispret…