PREMIERA. Huawei MATE 30 PRO va ZGUDUI Piata Smartphone

Huawei MATE 30 PRO. O premiera uriasa va veni pe piata smartphone impreuna cu acest nou model de telefon, iata ce schimbare majora va fi oferita pentru el.

Huawei MATE 30 PRO ecran curbat
PREMIERA. Huawei MATE 30 PRO va ZGUDUI Piata Smartphone

Huawei MATE 30 PRO. O prima imagine confirma astazi o schimbare uriasa pentru noul telefon, o adevarata premiera pentru piata smartphone, care va schimba intr-o foarte buna masura telefoanele pe care le vom cumpara. V_am spus acum cateva ore ca Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aiba un nou tip de ecran, care va avea cea mai mare curbura dintre toate cele care au fost lansate pana in prezent, iar acum avem si o prima dovada a acestui lucru.

Huawei MATE 30 PRO. In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce ne este prezentat ca fiind o folie de protectie pentru ecranul acestui model de telefon, curbura sa urmand a fi mult mai mare decat la oricare alte telefoane. Un cunoscut leaker de noutati privind produsele Samsung ne-a anuntat ca aceasta schimbare este pregatita pentru a fi oferita pentru Huawei MATE 30 PRO, iar acum avem si o prima dovada a modificarii substantiale.

PREMIERA. Huawei MATE 30 PRO va ZGUDUI Piata Smartphone

Huawei MATE 30 PRO ecran curbat imagine

Huawei MATE 30 PRO. Cu un ecran mult mai curbat, telefonul le va oferi clientilor o experienta noua de utilizare, insa daca ea va fi buna, sau nu, ramane sa vedem dupa ce primele unitati ajung la clienti. E foarte posibil ca modificarea din Huawei MATE 30 PRO sa nu fie chiar pe placul fanilor, dar acesta este unul dintre riscurile pe care si le asuma compania pentru a se diferentia de concurenta pe piata smartphone-urilor.

Huawei MATE 30 PRO. Ecranul nou nu va avea doar o curbura foarte mare, ci va aavea deasemenea si o rata de refresh de 90 Hz, iar asta va aduce pentru clienti o experienta mult mai buna in jocuri. Un nou model de procesor, o baterie de capacitate mai mare, un nou tip de mediu de stocare, dar si un sistem mai performant de incarcare rapida vor fi deasemenea implementate in Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea telefonului urmeaza sa aiba loc in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin octombrie, dar e posibil ca punerea in vanzare sa fie avansata.

2 COMENTARII

  1. Haha… a fost Huawei un pic in corzi dar a inceput sa dea drumul la crosee? Din pacate asiaticii sunt singurii care mai inoveaza si forteaza limitele… Apple a inceput sa fie mai nou copy-paste de la ei pe cand acum cativa ani era tocmai invers ? Ce repede se schimba liderii daca nu poti tine pasul cu concurent/tehnologia! Apple este clar in criza si declinul este inevitabil!

  2. Yach… Nu mi au placut niciodata ecranene “edge”. Mi se par inutile si incomode. Chiar daca arata frumos nu le vad rostul! Este de apreciat totusi initiativa! GG Huawei ?