Versiunea 77 a Google Chrome vine cu o SCHIMBARE IMPORTANTA

Google Chrome are in versiunea 77 implementata o schimbare faorte importanta de catre compania Google, iata de ce vor avea parte toti utilizatorii curand.

Google Chrome 77 schimbare dark mode

Google Chrome urmeaza sa aiba versiunea 77 lansata foarte curand de catre compania Google, iar din cate se pare, o schimbare foarte importanta va ajunge pentru utilizatorii din lumea intreaga impreuna cu ea. Mai exact, se pare ca dark mode-ul implementat in Google Chrome este foarte mult imbunatatit pentru utilizatori, astfel incat sa afiseze informatiile din paginile web intr-un format mult mai bun pentru cei care folosesc acest browser.

Google Chrome a avut inca din versiunea 74 implementat un flag care permite fortarea afisarii elementelor din paginile web cu un dark mode, iar asta pentru ca in general doar interfata este modificata cu tema intunecata. Implementarea initiala pentru dark mode care forta tema intunecata si in paginile web nu era chiar atat de buna pentru Google Chrome, astfel ca ea este modificata, iar in versiunea 77 experienta de folosire este cu mult mai buna decat acum.

Google Chrome rezolva multe din problemele dark mode in versiunea 77

Elementele albe din paginile web vor fi afisate in noua versiune a Google Chrome cu o culoare gri inchis, mai putin obositoare pentru ochi, dar asta nu e singura schimbare oferita pentru utilizatori. Imaginile care au culorile inversate in actuala implementare pentru browser nu mai sunt modificate in vreun fel de catre software incepand cu versiunea 77, astfel ca utilizatorii vor putea vedea imaginile in formatul lor original, asa cum este si normal.

Multe dintre problemele care au fost raportate pentru aceasta versiune a dark mode in Google Chrome, iar compania Google a ascultat cu foarte multa atentie cerintele oamenilor pentru a le oferi schimbarile pe care le-au cerut.

In momentul de fata toate aceste modificari sunt implementate in versiunea Canary a browserului, adica aceea care este indicata pentru folosire doar dezvoltatorilor, dar ar trebui sa avem disponibila si versiunea finala undeva in cursul acestui an, doar ca nu se stie cand.