iOS 13 Beta 4 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13 Beta 4

iOS 13 beta 4 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch. Americanii pastreaza traditia lansarilor facute o data la doua saptamani pentru versiunile beta ale sistemelor sale de operare, iar asa iOS 13 beta 4 este oferit acum mai mult ca sigur cu diverse imbunatatiri.

iOS 13 beta 4 nu are deocamdata publicata si lista de noutati pe care compania Apple le-a implementat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, dar cu siguranta o vom avea. iOS 13 beta 4 este oferit atat pentru iPhone, cat si in versiunea pentru iPad, astfel ca exista numeroase modificari pentru toate tipurile de iDevice-uri ale Apple.

iOS 13 beta 4 este incepand de astazi disponibil pentru instalare si prin intermediul unui profil de dezvoltator, deci nu mai e nevoie de un calculator pentru asta. Apple a promis ca in momentul in care versiunile public beta vor fi lansate, iOS 13 va putea fi instalat si de utilizatorii obisnuiti prin OTA, dar intre timp o puteti face si cu unul de dezvoltator.

iOS 13 beta 4 ar trebui sa va imbunatateasca experienta de utilizare pe iDevice-uri, insa desigur ca totusi ramane o versiune beta, si veti avea in continuare probleme. Separat de iOS 13 beta 4, compania Apple a lansat astazi inclusiv watchOS 6 beta 4, macOS Catalina beta 4, si tvOS 13 beta 4.

16 COMENTARII

  1. L-am instalat si eu, momentan…nu ai cum spune daca da sau ba. Astazi am intrat in apa cu telefonul (i8 plus) si mi-a ramas blocat pe silentios. Butonul merge, dar el nu mai primeste comanda de silent on/off…permanent este off si credeam ca poate este ceva din soft, m-am inselat?. Poti spune ca sunt rezistente la picaturi nu sa intri in apa cu ele??‍♂️. Nu va ganditi la scuba sau inot, am intrat in mare, am facut cateva poze si am lasat mana cu el in apa. Probabil service-ul ma asteapta.

  2. @Cata15, mai bine îl duci cât mai repede intr-un service și îl cureti (chiar dacă el funcționează incă)..apa aia sărată o să-ți corodeze destul de repede toate contactele de pe placa de bază și o să poți să-ți iei adio de la el.

  3. Pe bune acum?? Dacă Apple zicea ca e rezistent la tornade , îl aruncai in mijlocul ei? “Rezistent la apa “ are o grămada de “*” in josul paginii… citește bine …și …dai atâția bani pe un iPhone 8 și intri in “marea” neagră din Mamaia sau unde ai fost tu?? Măcar de îl băgai in “nisipurile de aur”, Antalya , nu?????