Samsung Galaxy S11, PREMIERA in Telefoanele Ultimilor 4 Ani

Samsung Galaxy S11. O premiera importanta pentru noul model de telefon va fi lansata de catre compania Samsung, iata de ce vor avea parte clientii.

Samsung Galaxy S11 premiera camera

Samsung Galaxy S11. Lansare acestui nou model de telefon al companiei coreene va aduce si o premiera pentru modelele lansate de catre ea in ultimii 4 ani de zile, ceea ce este o veste foarte buna pentru toti fanii sai. Mai exact, dupa 4 ani in care a lansat telefoane care au avut camere de maxim 12 megapixeli, iata ca in Samsung Galaxy S11 coreenii vor implementa o camera de 64 megapixeli, conform unui zvon aparut astazi.

Samsung Galaxy S11. O camera de 64 megapixeli ar “da pe spate” foarte multi fani ai coreenilor, care in telefoanele premium au vazut doar camere de 12 megapixeli si nimic mai mult in acesti 4 ani de zile. Trecerea la un senzor de imagine de 64 megapixeli pentru Samsung Galaxy S11 n-ar fi ceva extrem de dificil de realizat pentru coreeni, iar asta deoarece ei au anuntat acum cateva luni pregatirea productiei pentru o asemenea componenta.

Samsung Galaxy S11, PREMIERA in Telefoanele Ultimilor 4 Ani

Samsung Galaxy S11. Desigur ca aceasta camera de 64 megapixeli ar urma sa vina si cu alti senzori de imagine importanti pentru telefon, unul ToF urmand a face deasemenea parte din ansamblu. E posibil si ca un nou senzor de imagine cu zoom optic de pana la 5X sa fie implementat pentru Samsung Galaxy S11, iar asa ar fi completata o camera quad care ar convinge multi fani ai companiei sa cumpere telefonul.

Samsung Galaxy S11. Combinata cu noi procesoare Qualcomm Snapdragon 865, Exynos 9830, noua camera de 64 de megapixeli poate oferi calitate excelenta pentru inregistrarea de poze si clipuri video. E posibil ca aceasta schimbare sa aduca si noi functii in premiera pentru clientii care vor cumpara telefoanele Samsung Galaxy S11, insa asta depinde foarte mult si de dorinta coreenilor de a oferi schimbari notabile pentru toata lumea.

Samsung Galaxy S11. Acestea fiind spuse, noua serie de telefoane va fi lansata in primavara anului 2019 de catre cei de la Samsung, asa ca ramane de vazut ce vom afla despre telefoane.