RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, MAREA SCHIMBARE se Apropie

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, vor face o foarte mare schimbare in Romania, si ea se apropie cu pasi foarte repezi in momentul de fata, iata de ce ne vom putea bucura.

RCS & RDS schimbare

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, vor face o foarte mare schimbare in Romania in urmatoarele luni, companiile de telecomunicatii lucrand intens in momentul de fata la tot ceea ce va fi oferit pentru clienti. Mai exact, stim deja ca in Romania au fost lansate deja doua retele 5G de telefonie mobila, una a celor de la RCS & RDS, si cealalta a celor de la Vodafone, ambele putand fi deja accesate de catre clienti cu telefoane compatibile.

RCS & RDS. Pana la finalul acestei luni va fi deasemenea finalizat si caietul de sarcini pentru licitatia 5G care va avea loc in Romania in toamna acestui an, iar atunci vor fi cumparate frecventele pentru retelele 5G din tara. Desi exista acum doua retele 5G in tara, ele sunt facute pe frecvente 4G, iar RCS & RDS, impreuna cu restul operatorilor de telecomunicatii, vor face trecerea de la ele spre cele noi pentru a oferi si performantele asteptate de toata lumea.

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, MAREA SCHIMBARE se Apropie

RCS & RDS. Cateva sute de milioane de euro urmeaza sa fie investiti in aceste retele 5G ale operatorilor din Romania, suma fiind uriasa, insa noi vom beneficia de un avans tehnologic major pentru telecomunicatii. Fiecare dintre operatori si-a pregatit deja strategia de dezvoltare pentru 5G, nu se stie cati bani urmeaza sa bage in frecventele pentru retelele 5G, insa RCS & RDS, impreuna cu restul, au pus deoarece sute de milioane de euro pentru asta.

RCS & RDS. Interesant va fi de vazut cum anume vor fi primite retelele 5G de catre unii dintre cetateni, sau de catre autoritati, primarul din Resita spunand deja ca nu vrea aceasta tehnologie in orasul sau. Desigur ca in final nu primarul va castiga, ci RCS & RDS, si restul companiilor de telecomunicatii, iar retele 5G vor exista si acolo, lansarea oficiala urmand a avea loc in urmatoarele luni, dar si la inceputul anului viitor.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse anul viitor pe vremea aceasta, ar trebui sa avem retele 5G deasupra capului nostru in marile orase din Romania, mai multe modele de telefoane 5G in magazine, si promisiunea lansarii unui iPhone cu 5G.