Femeie Din Romania UCISA de doi escroci prin “Metoda Accidentul”

femeie romania ucisa metoda accidentul

O femeie in varsta de 64 de ani din Romania a fost ucisa de doi escroci care au incercat sa foloseasca “metoda accidentl” pentru a obtine de la ea suma de 20.000 de LEI. Femeia locuia in comuna Deleni din judetul Vaslui, iar marti seara a primit un telefon de la un numar necunoscut care o anunta ca nepotul sau a fost implicat intr-un accident.

Acest accident a fost atat de grav incat nepotul avea rani serioase la cap si picioare, si avea nevoie de o operatie pentru a supravietui. Dupa ce a discutat cu prima persoana, femeia a fost sunata de o a doua persoana care s-a prezentat ca fiind un medic, si i-a cerut suma de 20.000 de LEI pentru a-l opera pe nepotul femeii.

O femeie de 64 de ani a fost ucisa de doua telefoane cu “metoda accidentul”

Dupa discutia cu al doilea barbat, femeia a suferit un infarct, iar desi sotul sau a apelat serviciul de urgenta 112, femeia nu a mai putut fi salvata, si a decedat. Femeia intentiona sa mearga ieri la banca sa faca un imprumut pentru cei 20.000 de LEI necesari pentru operatia nepotului sau, dar din pacate a fost ucisa de actiunile escrocilor.

Pentru ca nu stiau ce-i asteapta, barbatii au apelat in aceeasi seara o alta femeie din comuna Deleni cu exact aceeasi poveste, doar ca de aceasta data “metoda accidentul” nu mai functionat. Detalii despre ancheta politiei nu sunt cunoscute, dar e mai mult ca sigur faptul ca exista o ancheta si escrocii vor fi prinsi si judecati pentru actiunile care au dus la uciderea femeii.

Din pacate, trebuie sa fiti extrem de vigilenti, iar in cazuri de acest gen sa nu va lasati pacaliti pentru ca se pot intampla tragedii.

1 COMENTARIU