SURPRIZA din Huawei MATE 30 PRO cu o Noua Functie MAJORA

Huawei MATE 30 PRO are dezvaluit astazi o noua functie surpriza care este preatita pentru lansare foarte curand de catre compania Huawei pentru clientii sai.

Huawei MATE 30 PRO cine-lens

Huawei MATE 30 PRO are pregatita o noua functie majora de catre compania chinezeasca, ea fiind deja descoperita, desi telefonul urmeaza sa fie lansat abia undeva in toamna acestui an pentru clienti. Mai exact, pentru compania chinezeasca a fost inregistrata o noua functie speciala pentru camera, care ar urma sa fie integrata in Huawei MATE 30 PRO, si ea vine ca o adevarata surpriza, pentru ca nimeni nu isi imagina ca asa ceva ar putea fi oferit.

Huawei MATE 30 PRO ar urma sa aiba o noua functie pentru camera numita “Cine-Lens”, aceasta parand sa aiba legatura cu posibilitatea de a face inregistrari cinematografice folosind acest model de telefon. Nu se stie daca este vorba despre o functie pentru Huawei MATE 30 PRO care va fi adaugata in mod standard, sau daca va fi nevoie si de un senzor de imagine pentru ca ea sa poata fi oferita, insa asta vom afla in urmatoarele luni.

SURPRIZA din Huawei MATE 30 PRO cu o Noua Functie MAJORA

Huawei MATE 30 PRO nu are detaliata in aceasta inregistrare de marca si functionalitatea pe care ar urma sa o aiba “Cine-Lens”, insa probabil vorbim despre efecte pentru clipuri video similare cu cele din filmele de la cinema. E posibil ca unnou sensor de imagine foarte bun sa fie implementat in Huawei MATE 30 PRO pentru a putea inregistra aceste clipuri video de calitate foarte buna, poate chiar si cu rezolutie mult mai mare decat cel din seria anterioara.

Huawei MATE 30 PRO nu are deocamdata specificatii anuntate pentru camera aceasta, si e foarte posibil ca Huawei sa aduca un nou tip de senzor de imagine pentru telefoanele sale, ceea ce ar fi grozav. Separat de acest senzor de imagine mai bun, Huawei MATE 30 PRO ar urma sa aiba un nou procesor care va fi anuntat in toamna acestui an, dar si o baterie de capacitate mai mare, plus un ecran mai bun.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat in toamna, probabil in septembrie, sau octombrie, insa deocamdata nu e foarte clar ce se va intampla in final cu el.