PROBLEMA Majora a Huawei MATE 30 PRO Anuntata OFICIAL Astazi

Huawei MATE 30 PRO are anuntata in mod oficial o problema foarte mare astazi, compania Huawei urmand a avea dificultati foarte mari in toamna acestui an.

Huawei MATE 30 PRO snapdragon 855 plus

Huawei MATE 30 PRO este pregatit pentru lansare in urmatoarele luni, insa astazi a fost anuntata o problema foarte mare pentru telefon, si nu vorbim despre cea privind sanctiunile din SUA care inca n-au fost ridicate. Vorbim despre faptul ca un nou chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus a fost anuntat pentru lansare impreuna cu o varietate de telefoane mobile Android in urmatoarele luni, iar ele vor fi o problema serioasa pentru Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO nu va avea acest nou chip, care va aduce un procesor mult mai performant decat cel inclus in telefoanele Android importante pregatite pentru lansare inainte de toamna, ci probabil unul inferior. Noul chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus aduce procesoare cu frecvente de pana la 2.96 GHz, si placa video Adreno 640, ele urmand a oferi performante cu cel putin 15% mai bune decat procesoarele actuale, iar asta e o problema pentru Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO va avea o problema cu performantele noilor procesoare Qualcomm

Huawei MATE 30 PRO va avea probleme si pentru ca aceste noi procesoare sunt gandite special si pentru telefoanele 5G, oferind conectivitate GSM mult mai buna, dar si o crestere in ceea ce priveste autonomia bateriei. Despre noul chip Kirin 985 pregatit de catre cei de la Huawei nu stim mare lucru, dar e improbabil sa fie la fel de performant precum noul chip al Qualcomm, mai ales ca sanctiunile din SUA impiedica folosirea tehnologiilor ARM.

Huawei MATE 30 PRO ar putea avea probleme foarte mari cu performantele din cauza lansarii facute acum cu acest nou chip al americanilor, si asta s-ar putea vedea serios in vanzarile pe care le va inregistra compania. Situatia aceasta nu este una tocmai obisnuita, dar pentru ca retelele 5G incep sa fie disponibile in numar tot mai mare, era de asteptat ca un nou chip sa fie lansat in a doua parte a acestui an de catre Qualcomm.

Acestea fiind spuse, noul telefon al chinezilor va fi disponibil pentru achizitie undeva in toamna acestui an, dar deocamdata nu se stie daca in octombrie, sau in noiembrie.

3 COMENTARII

  1. Cumpărătorii/clienții/fanii Huawei, niciodată nu și-au cumpărat telefoanele uitându-se la acei 10-15% performanță în plus la procesor pe care o are concurența. Dacă cineva declară deschis că o simte în utilizarea zilnică și nu doar în testele sintetice… sănătate maximă. Dar prea puțini îl vor crede.

  2. Cumpărătorii/clienții/fanii Huawei, niciodată nu și-au cumpărat telefoanele uitându-se la acei 10-15% performanță în plus la procesor pe care o are concurența. Dacă cineva declară deschis că o simte în utilizarea zilnică și nu doar în testele sintetice… sănătate maximă. Dar prea puțini îl vor crede.