Loialitatea Utilizatorilor iPhone atinge cel mai SCAZUT Nivel al Ultimilor Ani

13

Loialitatea utilizatorilor iPhone a fost intodeauna unul dintre punctele forte cu care pentru care Apple era laudata de catre analistii din intreaga lume. Un studiu facut in SUA in randul a 38.000 de utilizatori de telfeoane iPhone a dezvaluit faptul ca loialitatea clientilor Apple a scazut cu 15.2% fata de martie 2018.

Acelasi studiu a dezvaluit faptul ca loialitatea in randul utilizatorilor iPhone ar fi scazut la 73%, fata de 93% cat era in 2017, diferenta fiind una foarte mare, dar de inteles. Apple nu a mai lansat telefoane iPhone care sa atraga cu adevarat atentia si sa motiveze cu adevarat oamenii sa le cumpere, ci doar actualizari minore, de la iPhone X incoace.

Rezultatul este contradictoriu cu unul din ianuarie care spunea ca loialitatea in randul utilizatorilor iPhone este la 91%, deci la o distanta destul de mare. Desigur ca studiile de acest gen vor fi intotdeuna contradictorii, insa avand in vedere ca Apple nu ofera date de acest gen, ramane doar ca fiecare sa creada ce vrea.

“Fewer iPhone owners are trading in their old handset for a new Apple phone, according to a report by BankMyCell. BankMyCell, which lets you sell your used phone and upgrade to a new one, collected data from over 38,000 people trading in their phones since October 2018 to track Apple brand loyalty during the upgrade cycle. It found iPhone retention was down 15.2% compared with March 2018. Using data from other companies to complement its own findings, BankMyCell said iPhone loyalty is at its lowest since 2011, sitting at 73% compared with the all-time high of 92% in 2017.”