Loialitatea Utilizatorilor iPhone atinge cel mai SCAZUT Nivel al Ultimilor Ani

Loialitatea utilizatorilor iPhone a fost intodeauna unul dintre punctele forte cu care pentru care Apple era laudata de catre analistii din intreaga lume. Un studiu facut in SUA in randul a 38.000 de utilizatori de telfeoane iPhone a dezvaluit faptul ca loialitatea clientilor Apple a scazut cu 15.2% fata de martie 2018.

Acelasi studiu a dezvaluit faptul ca loialitatea in randul utilizatorilor iPhone ar fi scazut la 73%, fata de 93% cat era in 2017, diferenta fiind una foarte mare, dar de inteles. Apple nu a mai lansat telefoane iPhone care sa atraga cu adevarat atentia si sa motiveze cu adevarat oamenii sa le cumpere, ci doar actualizari minore, de la iPhone X incoace.

Rezultatul este contradictoriu cu unul din ianuarie care spunea ca loialitatea in randul utilizatorilor iPhone este la 91%, deci la o distanta destul de mare. Desigur ca studiile de acest gen vor fi intotdeuna contradictorii, insa avand in vedere ca Apple nu ofera date de acest gen, ramane doar ca fiecare sa creada ce vrea.

“Fewer iPhone owners are trading in their old handset for a new Apple phone, according to a report by BankMyCell. BankMyCell, which lets you sell your used phone and upgrade to a new one, collected data from over 38,000 people trading in their phones since October 2018 to track Apple brand loyalty during the upgrade cycle. It found iPhone retention was down 15.2% compared with March 2018. Using data from other companies to complement its own findings, BankMyCell said iPhone loyalty is at its lowest since 2011, sitting at 73% compared with the all-time high of 92% in 2017.”

13 COMENTARII

  1. Oamenii au inceput sa se prinda ca dau bani multi pe mizerii-ordinare! Apple are cel mai slab coeficient in ceea ce priveste pret-performanta iar mai nou si cel mai hidos-design! Apple in curand o sa ajunga ca Nokia, din rege in boschetar in doar cativa ani, infranti de propriul management defectuos…Se duc la vale incet si sigur si au ajuns rusinea-industriei insa ei se gandesc la logo curcubeu si alte kkturi de infanti-pidarasi! Apple a murit odata cu Steve Jobs!

  2. Zaone asta este pagina comunității Apple&Iphone, nu înțeleg de ce permiți accesul celor care crează polemica și cancan…păcat!

  3. Hammm, cel mai scazut nivel de loialitate in randul fanilor, urmat, din toamna, de cele mai scazute vanzari din toate timpurile… Inceputul sfarsitului pt Apple, care este in moarte-clinica… Seria asta de iphone 11/11plus/XR o sa intre in istorie ca cele mai proaste telefoane facute de Apple! Pentru mine este clar ca aceasta serie nu mai sare din sicriu oricat de mult ar incerca Apple sa le spele-creierii fanaticilor! Or fi ei isheeps dar nici prosti nu sunt!(cu mici exceptii)?

  4. Nu face nimeni agitatie si polemici aici decat srb srb care mai nou a luat-o pe ulei si intarata/agita lumea cu texte-imbecile si injurii la adresa Samsung, ceilalti! Daca si-ar spune opinia si ar fi capabil de o discutie civilizata in contradictoriu fara jigniri si texte de infant nu cred ca ar avea nimeni nimic de comentat, decat la subiect! Pace

  5. Xr este bun pt cineva fara pretentii, buget limitat(pt un produs Apple), ori cineva care vrea neaparat un device cu ios! Normal ca nu ai probleme cu el si nici nu o sa ai penteu ca e f basic! Cel mai prost ecran de ii numeri pixelii si doar 720p?, cele mai mari margini + breton, arata ca o pl, rami f putini, camera mediocra in comparatie cu greii… Da este un telefon f bun, demn de anii 2015, cu o autonomia peste medie si nimic mai mult! Mediocru este mult spus in ceea ce il priveste! Ca sa nu mai zic ca la $800 cat o sa coste cel nou poti sa te f***ti in el de iphone11R (care este identic cu cel vechi plus camera hidoasa pe spate) si sa iei ceva la ani lumina peste(OP7Pro) ori un pixel 3a si mai ramai si cu bani!