Instagram va ASCUNDE toate LIKE-urile Postarilor Tale in Curand

Instagram a anuntat acum cateva luni ca va implementa o schimbare foarte controversata pentru platforma, luand decizia de a ascunde like-urile postarilor. Instagram a inceput sa testeze aceasta modificare in Canada, acolo unde oamenii vad ca postarile au like-uri, dar nu si cate, si se pare ca modificarea e de bun augur.

Lucrurile au mers atat de bine in Canada pentru Instagram dupa implementarea acestei schimbari incat compania a extins modificarea in alte tari. Utilizatorii Instagram din Australia, Brazilia, Irlanda, Italia, Japonia, si Noua Zeelanda vor avea ascunse like-urile la postari incepand de zilele acestea.

Instagram ascunde like exemplu

Cei care publica postari pe Instagram vor putea vedea numarul de like-uri al postarilor proprii, dar nu si al postarilor facute de catre alte persoane. Schimbarea a fost explicata de catre Instagram ca o tentativa de a ii “incuraja” pe oameni sa se concentreze pe calitatea postarilor si nu pe numarule like-uri.

Instagram le da o lovitura foarte mare celor care fac bani prin intermediul platformei, iar asta pentru ca numarul mare de like-uri era un motiv de lauda, si de atractie. Acum lumea nu va mai sti cat de populare sunt anumite postari ale unor persoane de pe Instagram, iar in ciuda criticilor multora, schimbarea va fi impusa la nivel global.