Netflix anunta o SCHIMBARE MAJORA dupa o PIERDERE Serioasa

Netflix anunta o schimbare majora in urma unei pierderi serioase, compania americana avand planuri foarte mari pentru platforma sa de streaming video.

Netflix abonamente mobile

Netflix a suferit in SUA o scadere substantiala a numarului de abonati pentru platforma de streaming video, si a dat vina pe cresterea de preturi pe care a facut-o pentru a se asigura ca va continua sa functioneze. In urma acestui anunt care a cam speriat investitorii, compania americana a confirmat ca va lansa un nou tip de abonament special pentru terminale mobile, care nu va permite vizualizarea continutului Netflix si de pe calculatoare.

Netflix va lansa aceste abonamente speciale initial in India, insa le va extinde si in alte zone de pe glob daca ele vor avea succes suficient de mare acolo, si mai mult ca sigur asta se va intampla. Netflix va lansa abonamentele speciale pentru telefoane mobile in cursul celui de-al treilea trimestru fiscal al anului 2019 in India, ele urmand a avea preturi mai mici decat abonamentele actuale, ceea ce este destul de normal, in final.

Netflix anunta o SCHIMBARE MAJORA dupa o PIERDERE Serioasa

Netflix va vinde abonamentele acestea la preturi mult mai mici decat abonamentele actuale, pretul mediu platit de catre clienti pentru servicii de acest gen fiind mai mic de 5 dolari in momentul de fata. Cei de la Netflix vor trebui sa ofere nu doar abonamente ieftine, ci si varietate pentru clienti, astfel incat acestia sa poata alege intre mai multe optiuni inainte de a se stabili la unul care sa le permita sa foloseasca platforma.

“In a letter to investors released this afternoon, Netflix said the mobile-only plan “will be an effective way to introduce a larger number of people in India to Netflix and to further expand our business in a market where Pay TV ARPU (average revenue per user) is low (below $5).” Netflix announced the new plan alongside financial results that revealed a big miss on customer growth that was way off the mark of the company’s forecast.”

Netflix va limita serios calitatea filmelor si serialelor care sunt disponibile in platforma pentru abonamentele acestea ieftine, iar asta in principal si pentru ca telefoanele oricum nu au nevoie de rezolutie foarte mare. Netflix isi reduce si costurile de functionare, deoarece streaming-ul la o rezolutie mica nu necesita la fel de multe resurse, deci isi permite sa le ofere clientilor ceva mai convenabil pentru a-i atrage in platforma sa.

Netflix va lansa aceste abonamente si in Romania la un moment dat, insa deocamdata nu se stie cand, nici cat ar putea costa cand vor fi oferite.

6 COMENTARII

  1. In alte tari din Ue au marit preturile la abonamente tip spania italia germania uk ,ma astept ca si in Ro sa le mareasca desi au zis ca nu vor mari in Europa