Acesta a Devenit cel mai POPULAR SERIAL din cadrul Netflix

Netflix a dezvaluit care este cel mai popular serial din cadrul platformei de streaming video la cerere, iata ce au urmarit zeci de milioane de oameni.

Netflix Stranger Things 3 serial popular

Netflix a avut saptamana trecuta doborat recordul pentru cel mai popular serial din cadrul platformei de streaming video, un nou record fiind stabilit multumita productiei foarte bune din spatele serialului Stranger Things 3. Lansat in data de 4 iulie, serialul Stranger Things 3 al celor de la Netflix a fost vizualizat deja de 40 milioane de conturi din cele peste 100 de milioane care platesc abonamente lunare pentru a vedea continutul din platforma zilnic.

Netflix sustine ca 18.2 milioane dintre aceste conturi au vazut deja in intregime Stranger Things 3, acesta fiind cel de-al treilea sezon din serie, si cel mai popular de pana in momentul de fata. Cei de la Netflix masoara audienta filmelor si serialelor in baza vizualizarii a macar 70% dintr-un episod, sau film, deci in cazul Stranger Things 3 vorbim despre foarte multi oameni care au petrecut foarte mult timp urmarind ceea ce s-a intamplat.

Acesta a Devenit cel mai POPULAR SERIAL din cadrul Netflix

Netflix face si o comparatie cu The Umbrella Academy, un alt serial popular din cadrul platformei, acela avand nevoie de o luna pentru a ajunge la 45 de milioane de conturi care au vazut macar 70% dintr-un episod. Diferenta este uriasa, si arata cat de popular este Stranger Things 3 in cadrul Netflix, compania americana facand investitii foarte mari in continutul original distribuit pentru clienti, iar acest lucru incepe sa cam dea roade bune.

Netflix are o gama foarte variata de seriale si filme pe care le are in proces de productie in momentul de fata, altele fiind deja lansate, iar Stranger Things 3 va continua cu siguranta si in anii urmatori, avand in vedere succesul sau. Netflix a reusit sa gaseasca o combinatie perfecta de oameni talentati pentru a crea filme si seriale care au parte de succes enorm, si care ii aduc foarte multi abonati, iar Stranger Things 3 este un foarte bun exemplu in acest sens.