Apple Watch a SALVAT de la MOARTE un Barbat cu Probleme Cardiace Necunoscute

apple watch salvat moarte probleme cardiace

Apple Watch este creditat din nou cu salvarea vietii unui barbat, de aceasta data din Marea Britanie, el avand descoperita o problema cardiaca de care nu stia. Apple Watch-ul l-a alertat in legatura cu ritmul cardian in momentele in care se odihnea, iar in urma unor investigatii a descoperit ca sufera de o boala care necesita operatie.

Barbatul in varsta de 48 de ani a incercat initial sa renunte la cafea dupa ce doctorul i-a confirmat ceea ce ii spusese Apple Watch-ul, dar asta nu a rezolvat problema. Abia dupa ce a primit din nou alerte de la Apple Watch a mers la un cardiolog, care l-a diagnosticat cu o boala din cauza careia inima batea suplimentar, generand contractii ventriculare.

In urma operatiei facute de catre doctori, barbatul se simte bine, si desigur ca isi monitorizeaza ritmul cardiac folosind acelasi Apple Watch care l-a salvat. Compania Apple pune foarte mare accent pe aceasta functie a Apple Watch care analizeaza bataile inimii, foarte multe persoane ajungand sa descopere ca au boli de care nu stiau.

Paul Hutton, în vârstă de 48 de ani, a fost informat de al sau Apple Watch că ritmul cardiac scade frecvent sub 40 batai pe minut – o frecvență normală a ritmului cardiac la relaxare fiind cuprinsă între 60 și 100 bpm. El a fost trimis la un specialist care l-a diagnosticat cu bigeminie ventriculară, o boala din cauza careia inima bate neregulat și, prin urmare, sângele nu este în măsură să pompeze în mod eficient.