Un Apple Watch a SALVAT de la INEC un alt Client Apple

Apple Watch salvat inec

Un Apple Watch este creditat ca a salvat de la inec un barbat care a suferit un accidet pe un jet ski, si nu avea capacitatea de a apela serviciile de urgenta. Barbatul se plimba cu jet ski-ul pentru a face cateva poze cu privelisea din jurul orasului Chicago, insa un val l-a rasturnat in timpul plibarii.

Telefonul barbatului a cazut in apa in momentul incidentului, iar persoanele care se aflau in barci in preajma lui n-au vazut incidentul in care a fost implicat. Mai mult decat atat, valurile il trageau sub apa, desi purta o vesta de salvare, iar singura solutie pentru el a fost sa apeleze serviciile de urgenta de pe Apple Watch.

Barbatul nu a stiut initial daca al sau Apple Watch a reusit, sau nu, sa apeleze serviciile de urgenta, insa cand a vazut un elicopter si o barca venite in preajma sa, si-a dat seama ca va fi salvat. Desigur ca avea la mana un Apple Watch 4G, care poate face singur apeluri telefonice, altfel -ar fi fost imposibil sa poata chema ajutor.

“Phillip Esho said he was riding a jet ski from the 31st Street Harbor to McCormick Place to take pictures of the Chicago skyline, when a big wave flipped over his jet ski and knocked him and his phone into the water. Considering the high waves kept pushing him under the surface and he had no other way to get help, Esho said he’s not sure what would have happened if he wasn’t able to use his Apple Watch to call 9-1-1 for help.”