RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, ANUNT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt tinta unui anunt grozav facut pentru toti clientii din Romania, iata ce schimbare foarte importanta a fost realizata.

RCS & RDS viteza internet speedtest iunie

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt vizate de un anunt important care se aplica pentru toti clientii din Romania, iar asta vine ca o veste foarte buna pentru toti cei care folosesc serviciile in momentul de fata. Cei de la Ookla, compania din spatele Speedtest, au publicat masuratorile pentru iunie in ceea ce priveste vitezele globale de internet fix si mobil, iar RCS & RDS, si restul companiilor, au parte de o veste foarte buna, si una nu prea buna.

RCS & RDS. Mai exact, in ceea ce priveste internetul fix, Romania a urcat un loc in topul global, depasind Andorra pentru a se plasa pe locul 4, cu o viteza medie de 128.88 Mbps. Romania este depasita de catre Coreea de Sud, Hong Kong, si Singapore, diferentele fiind foarte mari, ultima avand aproape 200 Mbps, iata ca RCS & RDS a reusit sa impuna in Romania o crestere substantiala a vitezelor de internet mobil.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, ANUNT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS viteza internet speedtest iunie 2019
Topul tarilor cu cele mai mari viteze de internet fix si mobil in iunie 2019 conform Speedtest.

RCS & RDS. In ceea ce priveste internetul mobil lucrurile nu sunt chiar atat de bune, tara noastra ramanand pe locul 33 cu o viteza medie de 36.58 Mbps, deci inca mai avem foarte multe de recuperat, din pacate. Romania se afla intr-o companie selecta in aceasta pozitie, in jurul unor tari precum Liban, Slovenia, Cipru, Turcia, Bosnia, sau SUA, iar vitezele slabe sunt din pacate vina celor de la RCS & RDS, inclusiv a Telekom.

RCS & RDS. Pe partea de internet mobil nu vom avea vreodata viteze foarte bune atat timp cat Digi Mobil si Telekom inca ofera 3G foarte slab in comparatie cu serviciile de la Vodafone si Orange. Situatia nu se va schimba pentru ca lucrurile stau fix la fel de foarte multi ani de zile, dar poate ca noua retea 5G a celor de la RCS & RDS ne va ajuta sa ajungem Coreea de Sud din urma, unde vitezele sunt de 90 Mbps.