Planeta Marte. LANSAREA IMPORTANTA Pregatita anul Viitor

Planeta Marte. O lansare foarte importanta este pregatita pentru anul viitor de catre NASA, iata ce intentioneaza sa trimita in spatiul cosmic agentia spatiala.

Planeta Marte. O lansare foarte importanta este pregatita pentru anul viitor, si deja se lucreaza din greu la rezolvarea tuturor problemelor care inca mai exista inainte ca planul sa poata fi pus in aplicare de catre cei de la NASA. Vorbim despre faptul ca in cursul anului 2020 va fi lansat catre planeta Marte un rover(robot) cu care NASA spera sa poata explora cat se poate de mult din suprafata corpului ceresc inainte de a trimite si primii oameni.

Planeta Marte. La acest robot se lucreaza deja de cativa ani buni de zile, cei de la NASA investind sume serioase de bani pentru a se asigura ca el va putea fi trimis in cursul anului 2020 in lunga sa calatorie. Se estimeaza ca drumul robotului catre planeta Marte ar urma sa dureze nu mai putin de 7 ore, deci va fi trimis undeva cam peste 1 an, si ar trebui sa ajunga la destinatie in a doua parte a lunii februarie a anului 2021.

Planeta Marte. LANSAREA IMPORTANTA Pregatita anul Viitor

Planeta Marte.  NASA a pornit in 2013 proiectul prin care a creat si pregatit acest robot pentru a-l trimite catre corpul ceresc, iar acum lucrurile par sa fie in concordanta cu planul de productie creat de catre agentia spatiala. Robotul este construit aproape in totalitate, iar nava care ar urma sa il transporte catre planeta Marte a fost si ea testata pentru a se vede daca este capabila sa isi indeplineasca misiunea pana la capat fara probleme.

Planeta Marte. Robotul va incepe sa trimita primele imagini imediat ce va ajunge pe planeta, si desigur ca va fi nevoie de putin timp pentru ca ele sa ajunga la NASA si sa fie analizate de catre experti. Chiar si asa, planeta Marte urmeaza sa fie explorata mult mai aproape in curand, iar in baza informatiilor care vor fi descoperite de catre acest robot, oamenii vor putea fi ghidati mult mai usor pe corpul ceresc.