Samsung GALAXY FOLD 3. Al TREILEA Telefon Pliabil in Dezvoltare

Samsung GALAXY FOLD 3. Al treilea model de telefon pliabil este in plin proces de dezvoltare la compania coreeana, iata cum ar urma sa arate si ce va aduce nou.

Samsung GALAXY FOLD 3

Samsung GALAXY FOLD 3. Desi primul model nu a fost inca lansat de catre compania Samsung pentru fanii care il asteapta inca de prin noiembrie, iata ca acum aflam ca un al treilea model este in dezvoltare. Samsung GALAXY FOLD 2 este pregatit pentru lansare in cursul anului viitor, nu se stie clar cand, insa Samsung GALAXY FOLD 3 este marea surpriza, pentru ca urmeaza sa vina si cu un design complet diferit fata re cel al primelor doua modele.

Samsung GALAXY FOLD 3. Telefonul nu ar urma sa semene nici cu prima versiune, nici cu a doua, ci ar urma sa semene cu telefoanele “cu clapita”, deci vorbim despre un design complet noua pentru aceste dispozitive. Prima versiune a telefoanelor din seria Samsung GALAXY FOLD se pliaza cu ecranul flexibil peste partile sale, a doua ar urma sa se plieze ca Huawei MATE X, insa Samsung GALAXY FOLD 3 ar urma sa se plieze tot ca primul, dar in mod diferit.

Samsung GALAXY FOLD 3. Al TREILEA Telefon Pliabil in Dezvoltare

Samsung GALAXY FOLD 3. Se pare ca dorinta celor de la Samsung de a avea succes pe piata telefoanelor pliabile este foarte mare, dar lansarea a trei modele ar putea genera destul de multa confuzie in randul consumatorilor. E totusi posibil ca Samsung GALAXY FOLD 3 sa fie vandut la un pret mult mai mic decat cel al primelor doua modele, iar de aici s-ar putea explica dorinta de a suparasatura piata cu telefoane pliabile, desi inca nu avem vreun model.

Samsung GALAXY FOLD 3. Prea multe informatii despre acest telefon nu exista deocamdata, separat de faptul ca el este in proces de dezvoltare, si Samsung a inceput sa discute cu partenerii sai despre lansarea sa. Noul design este ceea ce a atras la Samsung GALAXY FOLD 3, iar asta pentru ca vine cu ceva complet diferit fata de tot ceea ce am vazut de la competitorii coreenilor care au anuntat telefoane pliabile pana in momentul de fata.

Samsung GALAXY FOLD 3. Daca va fi mai ieftin decat modelele precedente, e posibil ca telefonul sa fie pus in vanzare destul de rapid, dar ramane de vazut ce se va face cu el.