Asus ROG Phone II. Cel mai PUTERNIC Smartphone de pana Acum

Asus ROG Phone II. Cel mai puternic smartphone de pana acum a fost lansat, si este dedicat in totalitate pasionatilor de gaming, iata ce aduce nou.

Asus ROG Phone II. Astazi a fost anuntat in mod oficial telefonul cu care cei de la ASUS sper asa cucereasca macar  oparte din piata smartphone in aceasta toamna, in special cand vine vorba despre gameri. Asus ROG Phone II este primul telefon care are integrat un chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, recent anuntat de catre producator, si ar fi inclusiv cel mai puternic din lume in momentul de fata, dar e pentru gaming, deci e normal sa fie asa.

Asus ROG Phone II. Pe partea de design nu exista schimbari radicale, dar telefonul vine cu un ecran OLED cu diagonala de 6.6 inch, si rezolutie 1080p, surprinzator de mica pentru un smartphone de gaming. In ciuda acestui lucru, ecranul are suport pentru HDR la 10 biti, iar Asus ROG Phone II vine cu rata de refresh de 120Hz pentru ecran, rata de sampling pentru atingeri fiind de 240Hz, iar ASUS spune ca latenta la atingere este de 49ms, cea mai mica din industrie.

Asus ROG Phone II. Cel mai PUTERNIC Smartphone de pana Acum

Asus ROG Phone II accesorii

Asus ROG Phone II. Chip-ul Qualcomm Snapdragon 855 Plus aduce performante net superioare celor oferite de catre alte telefoane Android, fiind cu 15% mai puternic de catre acestea, la frecvente de aproape 3 GHz. Ventilatoare si un sistem de racire vapor sunt implementate, Asus ROG Phone II avand deasemenea 12 GB RAM, 512 GB spatiu de stocare, o camera de 48 megapixeli, plus o baterie uriasa de 6000 mAh.

Asus ROG Phone II gamepad
Noile gamepad-uri pentru Asus ROG Phone II.

Asus ROG Phone II. Autonomia depinde de jocuri, dar cei care joaca PUBG, de exemplu, vor putea sa-si ocupe 7 ore din viata cu acest telefon, insa numai daca seteaza rata de refresh la 60Hz in loc de 120Hz. Asus ROG Phone II vine de asemenea cu noi accesorii care permit controlarea jocurilor folosind un gamepad, si per total vorbim despre un smartphone extrem de interesant care va fi cu siguranta si extrem de atractiv pentru foarte multi clienti.

Asus ROG Phone II. Deocamdata pretul de lansare pentru acest nou model de telefon nu a fost anuntat in mod oficial, si nu se stie cam cat ar urma sa coste, dar va fi lansat in prima saptamana a lunii septembrie.