AVERTIZAREA Politiei care a facut TOT Facebook-ul sa RADA

avertizare politie facebook rada

Politia dintr-un oras al SUA a facut o avertizare foarte neobisnuita in cursul zilei de ieri prin intermedul retelei de socializare Facebook, si desigur ca lumea a reactionat. Mai exact, un ofiter de politie din Braintree, Massachusetts, i-a rugat, prin intermediul paginii oficiale de pe Facebook a sectiei de politie, pe infractori sa se abtina de la infractiuni.

Politia a venit cu aceasta rugaminte din cauza valului neobisnuit de caldura care a acoperit zona, ofiterii de politie parand sa fie dornici sa stea la racoare. Desigur ca postarea a generat foarte multe reactii din partea cetatenilor, iar majoritatea dintre ele n-au fost tocmai de apreciere, ci au ironizat atitudinea ofiterului.

Politia face in mod normal avertizari pentru a ii alerta pe oameni in legatura cu probleme care le pun viata in pericol, dar acum au avut o atitudine complet diferita. Desigur ca gestul lor a fost copiat si de catre alte sectii de politie, care totusi s-au exprimat putin diferit, si nu i-au rugat pe infractori sa nu mai cominta infractiuni in timpul valului de caldura.

Due to extreme heat, the Bryant Police Department is asking all criminal activity to hold off for the time being until…

Publicată de Bryant Police Department pe Sâmbătă, 20 iulie 2019

Politia din Braintree a sters foarte rapid acel mesaj in urma numarului mare de oameni care l-au ironizat, si desigur ca reactia e perfect normala, avand in vedere cum s-au desfasurat lucrurile.