iOS 12.4 aduce o Noua Functie SPECIALA pe Telefoanele iPhone

iOS 12.4 are implementata o noua functie speciala pentru telefoanele iPhone, compania Apple permitand transferul mult mai usor de date intre dispozitivele americanilor.

iOS 12.4 transfer date iPhone

iOS 12.4 a fost lansat aseara de catre compania Apple cu putine schimbari importante pentru iPhone, iPad, iPod Touch, dar cu o noua functie speciala care a fost zvonita acum cateva saptamani. Mai exact, telefoanele iPhone au incepand de acum o noua functie in iOS 12.4 care permite transferarea mult mai rapida a datelor dintr telefon in altul prin wireless, sau folosind un cablu Lightning, care are conectori Lightning la ambele capete.

Noua functie nu a fost promovata foarte intens de catre compania Apple, insa a fost mentionata printre cele noi implementate in iOS 12.4, avantajul sau stand in faptul ca anumite date se transfera mai repede prin Wi-Fi. Problema este ca acest nou proces nu transfera direct toate datele din telefoane, aplicatiile fiind descarcate prin intermediul App Store pe noul iPhone, deci tot este necesar o conexiune de internet pentru ca procesul sa fie facut.

iOS 12.4 aduce o Noua Functie SPECIALA pe Telefoanele iPhone

iOS 12.4 transfer date iPhone setari

iOS 12.4 incepe procesul de transfer dupa logarea in Apple ID-ul folosit pe telefonul de pe care se transfera datele, si desigur ca e necesara introducere acodului de acces din vechiul telefon, plus configurarea Face ID/Touch ID. Transferarea datelor dintr-un telefon in altul prin Wi-Fi se poate face si in 2 ore, in functie de dimensiunea fisierelor care sunt stocate in telefon, dar si de vechimea modelului, asa ca trebuie sa aveti rabdare.

Solutia este una pentru cei care nu au o retea Wi-Fi cu internet foarte rapid la dispozitie, deoarece transferul local prin Wi-Fi se poate face si la cateva sutede megabiti, in timp ce descarcarea de pe internet nu e atat de rapida. Nici transferul prin cablu nu e foarte rapid, si oricum trebuie sa descarcati aplicatiile din App Store, deci nu priviti functia ca fiind una extrem de utila, pentru ca in final s-ar putea sa fiti dezamagiti de ceea ce ofera.