iOS 12.4 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, Iata NOUTATILE

iOS 12.4

iOS 12.4 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple dupa cateva luni de testare, actualizarea fiind disponibila chiar de acum. Vorbim despre un udate care vine cu o serie de noutati nu chiar atat de importante pentru Romania, iOS 12.4 fiind gandit in principal pentru a repara unele probleme.

iOS 12.4 aduce totusi o nouatate interesanta, mai exact optiunea de a transfera datele dintr-un iPhone vechi in unul nou folosind o conexiune Wireless, nu iCloud. Separat de asta, compania Apple a implementat imbunatatiri pentru Apple News in iOS 12.4, si rezolva o problema a Apple Watch cu aplicatia Walkie – Talkie.

iOS 12.4 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, Iata NOUTATILE

iOS 12.4 este disponibil chiar acum pentru descarcare gratuita prin intermediul aplicatiei Settings, Configurari, si vine impreuna cu WatchOS 5.3. Iata care este lista de noutati pe care iOS 12.4 le aduce pentru utilizatorii iPhone, iPad, iPod Touch :

  • “Introduces the ability to wirelessly transfer data and migrate directly from an old iPhone to a new iPhone during setup
  • Makes downloaded issues accessible in the My Magazines section, both offline and online
    Adds all publications in Apple News+, including newspapers, to the catalog at the top of the News+ feed
    Adds the ability to clear downloaded magazine issues by selecting History > Clear > Clear All
  • Includes a security fix for the Walkie-Talkie app on Apple Watch and re-enables Walkie-Talkie functionality”