Simona Halep a Avut Contul Instagram SPART de catre Hackeri

Simona Halep a avut contul Instagram spart de catre hackeri, care au inceput sa publice mesaje malitioase, care se pare ca au pacalit foarte multi fani.

Simona Halep cont instagram spart

Simona Halep a avut noaptea trecuta contul Instagram spart de catre hackeri, care au inceput sa publice o varietate de mesaje prin care incercau sa faca bani de pe urma fanilor. Hackerii au publicat mesaje si stories in care le cereau, in numele jucatoarei de tenis Simona Halep, sa dea click pe link-uri malitioase in care sa-si cedeze datele personale.

Simona Halep a avut deasemenea imaginea folosita de catre hackeri pentru a le cere bani fanilor care ii urmaresc in momentul de fata contul, ceea ce e destul de “standard”. Puteti vedea mai jos cum au aratat story-urile publicate pe contul de instagram detinut de catre Simona Halep, dar si mesajul prin care li se cereau bani fanilor.

Simona Halep are nevoie de autentificare in 2 pasi pe Instagram

Simona Halep cont instagram spart stories
Story-urile publicate pe contul Instagram detinut de Simona Halep dupa ce a fost spart.

Simona Halep nu a publicat aceste mesaje, dar fanii acestei le-au apreciat cu zeci de mii de like-uri, desi era evident faptul ca au continut malitios. E interesant cum functioneaza mentalitatea de masa, si cum o vedeta ca Simona Halep poate publica orice, iar oamenii dau like in turma, fara sa se uite la problema.

“Hei, mă poate ajuta cineva, vă rog! Sunt blocată în Elveția și contul meu bancar nu funcționează aici. Pentru 500 de dolari înapoiez 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont de Zelle. Venmo nu funcționează aici dintr-un motiv oarecare. Vă rog nu mai intrebați dacă pot primi pe Venmo… E atât de stânjenitor.”

Simona Halep are deasemenea o pagina pe Facebook prin care comunica cu fanii sai, dar acolo nu a fost publicat vreun mesaj care sa avertizeze cu privire la problema de pe instagram. Este cunoscut faptul ca Simona Halep este conectata de pe propriul telefon la contul Instagram, insa nu se stie deocamdata cum a fost spart acesta.