Apple va Produce iPhone 11 in Cantitati destul de Moderate

iPhone 11 nu va fi produs in cantitati foarte mari de catre Apple, americanii dorind ca in 2019 sa fie mai moderati pentru a nu ramane cu stocuri nevandute.

Apple va Produce iPhone 11 in Cantitati destul de Moderate

iPhone 11 va fi produs de catre compania Apple in cantitati destul de moderate in comparatie cu ceea ce se estima in anii anteriori pentru modelele pregatite pentru lansare de catre americani. Conform partenerilor celor din Cupertino, seria iPhone 11 urmeaza sa fie produsa in 75 de milioane de unitati de catre compania Apple in cursul acestei toamne, sau cel putin asa sunt comenzile pentru componente care vor fi folosite in ele.

iPhone 11 va fi o serie de telefoane care va numara trei modele, doua scumpe si unul ieftin, iar cu 75 de milioane de unitati estimate pentru productie, e clar ca Apple are si asteptari moderate de la clienti. Cifra este apropiata de ceea ce s-a produs anul trecut pentru seriile iPhone XS si iPhone XR, insa pentru iPhone 11 e posibil ca vanzarile sa nu fie chiar la fel de mari, avand in vedere ca in ultimele luni acestea au fost intr-o constanta scadere.

Apple va Produce iPhone 11 in Cantitati destul de Moderate

Desi Apple ar putea produce 75 de milioane de telefoane din seria iPhone 11, asta nu inseamna ca vor fi toate vandute in 2019, desi asteptarile americanilor cam pe aici ar trebui sa fie, in realitate. In 2017 Apple a vandut mai multe telefoane iPhone intr-un singur trimestru fiscal decat productia de telefoane iPhone 11 pentru unul si o saptamana, dar vorbim despre preturi diferite cerute atunci si acum pentru telefoanele celor din Cupertino.

“Furnizorii Apple se pregătesc să producă componente pentru până la 75 de milioane de iPhone-uri noi în a doua jumătate a anului 2019, aproximativ același număr ca în anul precedent. Volumele planificate pentru următorul ciclu de lansare a iPhone-ului ar semnala o cerere constantă pentru cel mai important produs al companiei.”

Parerea mea este ca Apple nu va vinde 75 de milioane de telefoane din seria iPhone 11 in 2019, ci undeva la peste 80, iar asta pentru ca exista multi care anul trecut n-au mai facut vreun upgrade. Exista deasemenea si multi altii carora le expira anul acestora abonamentele de 2 ani pentru telefoanele mai vechi, iar seria iPhone 11 ar putea readuce putin suflu pentru vanzarile de telefoane ale Apple, anul 2018 fiind unul cu probleme foarte mari.

iPhone 11 va fi prezentat in septembrie de catre Apple, iar vanzarile ar trebui sa inceapa la doar 9 – 10 zile dupa prezentarea oficiala.