Noul Start Menu al Windows 10 apare intr-o Prima Imagine

Windows 10 are noul Start Menu prezentat intr-o prima imagine de catre compania Microsoft, americanii dezvaluind din greseala marea schimbare pregatita.

Windows 10 start menu imagine

Noul Start Menu al Windows 10 este dezvaluit in mod surprinzator in primele imagini inainte de a fi lansat oficial de catre compania Microsoft. Windows 10 are pregatite foarte multe noutati pentru viitoarele actualizari majore, insa build-ul 18947 ar urma sa fie cel care va aduce aceasta schimbare foarte importanta. Windows 10 a avut acest build distribuit chiar ieri de catre Microsoft pentru cei care testeaza versiunile beta ale sistemului de operare.

Windows 10 are noul Start Menu implementat in acest build dedicat in mod teoretic doar angajatilor Microsoft, dar se pare ca s-a luat decizia de-al distribui pentru toti cei care testeaza versiunile beta ale OS-ului. Distributia sa a fost facuta din greseala de catre cei de la Microsoft, iar build-ul Windows 10 a fost retras foarte rapid de catre companie, insa din el a putut fi totusi extras design-ul pentru noul Start Menu, pe care destul de multa lume il asteapta.

Windows 10. NOUL Start Menu Apare in Primele Imagini

Windows 10. NOUL Start Menu Apare in Prima imagine foto
Design-ul pentru noul Start Menu din Windows 10.

Ca Microsoft pregateste un nou Start Menu pentru al sau sistem de operare stiam inca de acum cateva luni, insa abia in acest moment avem ocazia de a vedea mai clar ceea ce au gandit americanii pentru clienti. Live Tile-urile au disparut din acest nou Start Menu pentru Windows 10, aceasta fiind cea mai mare schimbare vizibila acum, insa modificarea este testata inclusiv in Windows Lite de catre americani, deci o vom vedea si in acest sistem.

Noul Start Menu arata mai simplu si mai interesant decat ceea ce exista in momentul de fata pentru Windows 10, foarte multe persoane cerand de foarte multa vreme simplificarea interfetei care este afisata pe calculatoare. Desigur ca aceasta schimbare de design este inca in stadiul de testare, si versiunea finala ar putea fi usor diferita, insa totul depinde de ceea ce va dori compania Microsoft sa faca pentru clientii din lumea intreaga.