Apple CUMPARA Divizia de Modem-uri a Intel pentru iPhone 5G

Apple CUMPARA Divizia Modem Intel pentru iPhone 5G

Apple cumparat divizia de modem-uri a companiei Intel pentru a se asigura ca va putea lansa telefoane iPhone care au compatibilitate cu retelele 5G. Apple va plati 1 miliard de dolari pentru divizia celor de la Intel si brevetele asociate, vanzarea urmand a se finaliza in cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2019.

Apple va avea 2200 de angajati noi, plus inca 17.000 de brevete de inventie, toate echipamentele detinute de catre Intel urmand a fi transferate deasemenea. Se pare ca Apple va cumpara “majoritatea” diviziei de smartphone-uri a celor de la Intel, desi nu se stie clar ce procent din ea va ramane la actuala companie.

Apple lucreaza cu Intel de foarte mult timp, astfel ca aceasta achizitie e ceva destul de normal din moment ce colaborarea pentru dezvoltarea de modemuri 5G nu a avut succes. Cei de la Intel n-au reusit timp de cativa ani sa produca modem-urile 5G dorite de Apple pentru iPhone, asa ca achizitia era asteptata de ceva vreme.

“Apple și Intel au semnat un acord pentru Apple să achiziționeze majoritatea afacerilor cu modemuri smartphone ale Intel. Aproximativ 2.200 de angajați Intel se vor alătura Apple, împreună cu proprietatea intelectuală, echipamentele și contractele de leasing. Tranzacția, estimată la 1 miliard de dolari, se așteaptă să se încheie în al patrulea trimestru al anului 2019, sub rezerva aprobărilor de reglementare și a altor condiții obișnuite, inclusiv a consiliului de întreprindere și a altor consultări relevante în anumite jurisdicții.”

Apple a incheiat un nou parteneriat cu Qualcomm pentru cumpararea de modem-uri dedicate iPhone, inclusiv unele compatibile cu viitoarele retele 5G. De cat timp va avea nevoie Apple pentru a putea integra modem-uri 5G in iPhone in baza propriilor specificatii nu se stie, dar probabil nu va trece mult pana cand vom vedea si asta.

58 COMENTARII

  1. Lasă-i :))

    Samsung „are” 5G dar cam toate telefoanele sunt degeaba, 200 Mpbs am prins în Londra cu One Plus și doar în anumite zone funcționeză – 4G+ de la Orange este de vreo 3x mai rapid.

    Ăștia sunt fanatici, nu acceptă că Samsung este rușinea Android-ului și că sunt alții în top acolo iar la ce software buguit are Samsung, este de înțeles de ce costă jumătate din cât costă iPhone-ul. :))

  2. Ai avut tu S10 5G si se incinge ?? Ti-a luat foc tărtăcuța ?Bai aberantule, intra pe site-ul american Bestbuy care vinde deja de 4 luni S10 5G si vezi ce recenzii are modelul in USA. Le gasesti la pagina produsului. E nasol ca sunt Samsung primii, stiu, va doare. Samsung e brand de saraci ?? Du-te si te trateaza la Balanceanca cu petarda ta de iPhone fara baterie si semnal. Dupa un an de utilizare mai aveti 70% din battery health, le schimbati in garantie ca pe seminte. Gunoaie !!! Voi astia cu iPhone sunteti cei mai penibili sarantoci, stati si acum 80% dintre voi cu iPhone 7 si 8 de pe Olx, bagat in huse oribile de 20 de lei. Va vad zilnic, va cunosc, stai linistit ca va stiu comportanentul deviant. Nu va permiteti nici macar sa cumparati niste casti originale din magazinele Apple. Toti marii fani Apple pe care ii stiu mai bogati, de abia s-au riscat la iPhone X de pe Olx. Zic ca e la fel cu XS, ca nu le trebuie. Asa sunteti toti si vanzarile de iPhone din ultimul an au dovedit ca v-au dovedit preturile. Iphone e in picaj liber. Sunt disperati. Nu trebuie sa-mi aduci argumente contra. De la unul ca tine orice argument vine e zero barat. Doar bălicareală si insulte.

  3. T Mobile sunt niste boschetari cu clienti boschetari in toate tarile in care opereaza. Normal ca nu se arunca sa faca comenzi de produse ultra premium ciudate de 2000 euro ca Fold. Fold se va vinde precum caviarul la niste Mega Greuceni cu cash. E un vector de imagine, nu e gandit sa-l ia orice plugar la prelungire de abonament. Pareai mai istet. ????

  4. Pai e de vina Samsung ca e reteaua 5G de boschetari ?? Sunt de abia la inceput, functioneaza de 3 luni doar si e doar outdoor deocamdata in cateva locuri ultracentrale unde au trafic mare pe celula si amortizeaza costurile. Stii cum se face un planning radio ?? Stii ce inseamna un semnal de 4 ghz pe 5G față de 2 ghz pe 4G ?? TREBUIE DE 10 ORI MAI MULTE ANTENE IN ORASE !!! E ATENUAREA SEMNALULUI MULT MAI MARE LA 5GHZ in cladiri si oriunde e beton armat. Vorbeste in punga.

  5. Pai e de vina Samsung ca e reteaua 5G de boschetari ?? Sunt de abia la inceput, functioneaza de 3 luni doar si e doar outdoor deocamdata in cateva locuri ultracentrale unde au trafic mare pe celula si amortizeaza costurile. Stii cum se face un planning radio ?? Stii ce inseamna un semnal de 4 ghz pe 5G față de 2 ghz pe 4G ?? TREBUIE DE 10 ORI MAI MULTE ANTENE IN ORASE !!! E ATENUAREA SEMNALULUI MULT MAI MARE LA 5GHZ in cladiri si oriunde e beton armat. Vorbeste in punga.

  6. Pai e de vina Samsung ca e reteaua 5G de boschetari ?? Sunt de abia la inceput, functioneaza de 3 luni doar si e doar outdoor deocamdata in cateva locuri ultracentrale unde au trafic mare pe celula si amortizeaza costurile. Stii cum se face un planning radio ?? Stii ce inseamna un semnal de 4 ghz pe 5G față de 2 ghz pe 4G ?? TREBUIE DE 10 ORI MAI MULTE ANTENE IN ORASE !!! E ATENUAREA SEMNALULUI MULT MAI MARE LA 5GHZ in cladiri si oriunde e beton armat. Vorbeste in punga.

  7. Pai e de vina Samsung ca e reteaua 5G de boschetari ?? Sunt de abia la inceput, functioneaza de 3 luni doar si e doar outdoor deocamdata in cateva locuri ultracentrale unde au trafic mare pe celula si amortizeaza costurile. Stii cum se face un planning radio ?? Stii ce inseamna un semnal de 4 ghz pe 5G față de 2 ghz pe 4G ?? TREBUIE DE 10 ORI MAI MULTE ANTENE IN ORASE !!! E ATENUAREA SEMNALULUI MULT MAI MARE LA 5GHZ in cladiri si oriunde e beton armat. Vorbeste in punga.

  8. Daca Samsung e rusinea Android-ului, cine nu e de râs atunci dupa capul tau ??? Vivo, Xiaomi si Huawei ?? ??? HTC si LG ?? ???? Copilas, Android mai misto optimizat ca pe Samsung, nu exista. Pana si cei mai brutali aifonisti pe care ii stiu au recunoscut ca Android 9 pe Samsung arata si se misca cel mai bine. De altfel au si renuntat la tigaile iPhone X si au trecut pe racheta S10 Plus. Stiu foarte multi fosti fanatici aifonisti care anul asta au luat S10 Plus.

  9. Daca Samsung e rusinea Android-ului, cine nu e de râs atunci dupa capul tau ??? Vivo, Xiaomi si Huawei ?? ??? HTC si LG ?? ???? Copilas, Android mai misto optimizat ca pe Samsung, nu exista. Pana si cei mai brutali aifonisti pe care ii stiu au recunoscut ca Android 9 pe Samsung arata si se misca cel mai bine. De altfel au si renuntat la tigaile iPhone X si au trecut pe racheta S10 Plus. Stiu foarte multi fosti fanatici aifonisti care anul asta au luat S10 Plus.

  10. Daca Samsung e rusinea Android-ului, cine nu e de râs atunci dupa capul tau ??? Vivo, Xiaomi si Huawei ?? ??? HTC si LG ?? ???? Copilas, Android mai misto optimizat ca pe Samsung, nu exista. Pana si cei mai brutali aifonisti pe care ii stiu au recunoscut ca Android 9 pe Samsung arata si se misca cel mai bine. De altfel au si renuntat la tigaile iPhone X si au trecut pe racheta S10 Plus. Stiu foarte multi fosti fanatici aifonisti care anul asta au luat S10 Plus.

  11. Daca Samsung e rusinea Android-ului, cine nu e de râs atunci dupa capul tau ??? Vivo, Xiaomi si Huawei ?? ??? HTC si LG ?? ???? Copilas, Android mai misto optimizat ca pe Samsung, nu exista. Pana si cei mai brutali aifonisti pe care ii stiu au recunoscut ca Android 9 pe Samsung arata si se misca cel mai bine. De altfel au si renuntat la tigaile iPhone X si au trecut pe racheta S10 Plus. Stiu foarte multi fosti fanatici aifonisti care anul asta au luat S10 Plus.

  12. Samsung e o mizerie de brand ieftin care vinde telefoane de 2000 de euro ??? In Asia vinde modelele clasice “cu clapă” ultra premium W2017, W2018, W2019 de vreo patru ani, care costa in fiecare an cand apar fix 2000 $. Galaxy Fold costa 2000 euro. Fold 5G va fi 2300 euro. S10 5G e 1500 euro. Foarte ieftin brand sa stii. ???

  13. Samsung e o mizerie de brand ieftin care vinde telefoane de 2000 de euro ??? In Asia vinde modelele clasice “cu clapă” ultra premium W2017, W2018, W2019 de vreo patru ani, care costa in fiecare an cand apar fix 2000 $. Galaxy Fold costa 2000 euro. Fold 5G va fi 2300 euro. S10 5G e 1500 euro. Foarte ieftin brand sa stii. ???

  14. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  15. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  16. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  17. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  18. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  19. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  20. Srb, apple cumpara divizii de lux pentru ca isi permite sa faca asta. Cu un profit de peste 10% din incasari, si eu as face asta fara sa ma gandesc prea tare.
    Apple isi permite sa finanteze si seriale/filme show-uri etc cu artisti consacrati pe care ii poateste ca onorariu cu peste 1 milion usd pe aparitie/episod. Deci despre ce vorbim

  21. De când e considerata divizia 5G a Intel divizie de lux? Alte companii gen Facebook au făcut tranzacții monstru ( de ex Whatsapp și Instagram)

  22. Apple este obligata sa cumpere . O face pentru a avea ce ii lipseste .
    – Samsung concediaza ce trebuie concediat , construieste si angajeaza acolo unde trebuie . Cum vrei sa ramai cel mai mare producator din industrie ???

  23. Intre timp Samsung oferă de luni de zile 5G în telefoanele sale, chiar și în gama mid-range, pe când Apple mai plimba ursul încă un an de zile ??? Penibilii industriei sunt disperați sa facă rost de modemuri 5G și arunca cu banii, numai sa nu se facă de ras încă un an?‍♂️

  24. da ofera dar nimeni nu prea foloseste..ca sa nu mai zic ca cei care folosesc 5G , cand au semnal bun ca si asta conteaza f mult, se incinge telefonul ala…pur si simplu 5G nu este pt chip de 7nm 10nm etc…Apple a gandit foarte bine produsul 5G…vine atunci cand vom avea 5nm si semnal mai ok…nici in 2020 nu o sa avem semnal peste tot cum avem 3G/4G dar totusi clar mai bine…
    Deci…degeaba va ia banii pe ceva ce nu fol sau cand fol aveti o experienta de rahahat…din cauza asta este un brand pt saraci

  25. Lasă-i :))

    Samsung „are” 5G dar cam toate telefoanele sunt degeaba, 200 Mpbs am prins în Londra cu One Plus și doar în anumite zone funcționeză – 4G+ de la Orange este de vreo 3x mai rapid.

    Ăștia sunt fanatici, nu acceptă că Samsung este rușinea Android-ului și că sunt alții în top acolo iar la ce software buguit are Samsung, este de înțeles de ce costă jumătate din cât costă iPhone-ul. :))

  26. Deci Apple are semnat cu QC pt 3 ani, pana in 2023 sa le fol chip….mai este si Intel ce a promis ca din 2020 este ready si ea…deci avea cel putin 2 companii pt modemuri, iar tu din asta tragi concluzia ca a fost obligata sa ofere o mizerie de 1 miliard si sa si cumpere ..
    HAHAHAHAA

  27. “Intel’s losses forced it to accept Apple’s ‘lowball’ $1B offer,”
    Daca nu intelegi engleza, intreaba pe mamica…Da este fooooarte obligata…Ma bucur ca ai revenit, ca nah, stii si tu de ce si iti multumesc

  28. Apple nu este obligata de nimeni, de nicio lege…Pur si simplu Apple profita de greutatile Intel. Daca samsung nu angaja si forma multe chestii useless,automat nu avea de ce sa concedieze

  29. Si Apple a inchis si concediat in China. Samsung a concediat din cauza ca Apple si-a redus drastic comenzile de ecrane de la Samsung, ca se duc in picaj spre locul 10 mondial in 2020. Samsung isi fabrica tot in house, au S10 5G din aprilie pe piata. Apple inca viseaza. Nu ti-e rusine sa scoti asemenea aberatii ?? Iphone pana sa-si faca cip-urile cu saracii de la TSMC , avea toate componentele luate de la Samsung. Iphone a fost ani de zile practic un Samsung cu iOS. Ecran, procesor, memoriile ram si interne. Fara Samsung iPhone nu ar fi existat. Si stii bine asta.

  30. Ai avut tu S10 5G si se incinge ?? Ti-a luat foc tărtăcuța ?Bai aberantule, intra pe site-ul american Bestbuy care vinde deja de 4 luni S10 5G si vezi ce recenzii are modelul in USA. Le gasesti la pagina produsului. E nasol ca sunt Samsung primii, stiu, va doare. Samsung e brand de saraci ?? Du-te si te trateaza la Balanceanca cu petarda ta de iPhone fara baterie si semnal. Dupa un an de utilizare mai aveti 70% din battery health, le schimbati in garantie ca pe seminte. Gunoaie !!! Voi astia cu iPhone sunteti cei mai penibili sarantoci, stati si acum 80% dintre voi cu iPhone 7 si 8 de pe Olx, bagat in huse oribile de 20 de lei. Va vad zilnic, va cunosc, stai linistit ca va stiu comportanentul deviant. Nu va permiteti nici macar sa cumparati niste casti originale din magazinele Apple. Toti marii fani Apple pe care ii stiu mai bogati, de abia s-au riscat la iPhone X de pe Olx. Zic ca e la fel cu XS, ca nu le trebuie. Asa sunteti toti si vanzarile de iPhone din ultimul an au dovedit ca v-au dovedit preturile. Iphone e in picaj liber. Sunt disperati. Nu trebuie sa-mi aduci argumente contra. De la unul ca tine orice argument vine e zero barat. Doar bălicareală si insulte.

  31. Samsung isi fabrica tot in fabricile proprii. Au 5G din aprilie. Nu au nevoie sa cumpere nimic ca sa aiba modem-uri 5G. Luxul tau e inchipuit.

  32. Samsung nu are nevoie sa cumpere nimic “de lux” ca sa aiba un modem obosit 5G disponibil in 2020 ca pacalicii de la Apple. Samsung are telefon 5G lansat din aprilie 2019 ??? Samsung isi face singur toate componentele de lux, care sunt cele mai tari: ecrane, procesoare, memorii ram si ufs, baterii, tot. Apple pana sa aiba procesoare de la saracii aia de TSMC care fabrica si bombele de Kirin , avea numai procesoare de lux Samsung. Tor ce era in iPhone era de la Samsung. Acum sunt vai de capul lor. Lucreaza cu halitorii de câini si gândaci din lumea a-3-a. Vai de luxul lui Apple. ?????

  33. T-Mobile wants nothing to do with the Galaxy FoldHAHAH
    Deci calmeaza-te cu mizeriile tale..sau mergi si escita-te ca iti permiti o mizerie ieftina de brand

  34. Apple chetuie tone de dolari ca sa faca DOAR modem-uri 5G, ca nu sunt in stare de nimic ???? Samsung concediaza ca le-au scazut comenzile pentru ecrane, cauza fiind tocmai situatia in care se afla Apple cu vanzarile slabe la XS si Huawei cu vanzarile slabe in general. Deci CE DACA concediaza Samsung cativa omuleti ?? Nimic. Tocmai, isi eficientizeaza afacerea, că Apple si Huawei o duc greu si nu mai comanda ecrane. Samsung tot nr.1 raman si Note 10 va fi bomba nucleara. Se bat Verizon si Sprint USA pe Note 10 5G. Vine si Fold-ul 5G tot in septembrie. S10 Plus se vinde ca painea calda, peste S8 si S9. Samsung bubuie. Apple o sa vine in octombrie cu dihania oribila de iPhone 11, cu camera model furuncul. Vai de capul lor. Pana si Irv a plecat. Apple fac cip-urile la TSMC, care pana sa le puna Buda mana in cap cu comenzile de la Apple de A10 si A11, erau niste mediocri ca Mediatek. Mare lux !!!????

  35. T Mobile sunt niste boschetari cu clienti boschetari in toate tarile in care opereaza. Normal ca nu se arunca sa faca comenzi de produse ultra premium ciudate de 2000 euro ca Fold. Fold se va vinde precum caviarul la niste Mega Greuceni cu cash. E un vector de imagine, nu e gandit sa-l ia orice plugar la prelungire de abonament. Pareai mai istet. ????

  36. Daca Samsung e rusinea Android-ului, cine nu e de râs atunci dupa capul tau ??? Vivo, Xiaomi si Huawei ?? ??? HTC si LG ?? ???? Copilas, Android mai misto optimizat ca pe Samsung, nu exista. Pana si cei mai brutali aifonisti pe care ii stiu au recunoscut ca Android 9 pe Samsung arata si se misca cel mai bine. De altfel au si renuntat la tigaile iPhone X si au trecut pe racheta S10 Plus. Stiu foarte multi fosti fanatici aifonisti care anul asta au luat S10 Plus.

  37. Samsung e o mizerie de brand ieftin care vinde telefoane de 2000 de euro ??? In Asia vinde modelele clasice “cu clapă” ultra premium W2017, W2018, W2019 de vreo patru ani, care costa in fiecare an cand apar fix 2000 $. Galaxy Fold costa 2000 euro. Fold 5G va fi 2300 euro. S10 5G e 1500 euro. Foarte ieftin brand sa stii. ???

  38. Ai niște “texte filozofice în tine”….. Samsung rușine androidului? ? ? ?…. fără Samsung multe din standardele din industrie nu ar fi existat, da e mult mai bine sa stai și sa aștepți sa facă altul și sa maturizeze tehnologia (ca tu nu poți ca nu ai nimic) și tu sa vi decât sa iei de pe raft și sa implementezi gata făcut, fără inovare fără nimic

  39. Nick-ul e numele meu din buletin. De ce comparam acum calculatoare profesionale ca Mac Pro cu telefoane ?? Ai tu un Mac Pro macar de 5000 euro ?? In vise poate. Ce legatura are un calculator profesional de 50.000 euro pe care il utilizeaza studiorile de la Hollywood ca Pixar si Disney cu telefoanele ?? Asa si Samsung instaleaza ecrane mult mai scumpe de 50.000 euro bucata, cum e si ecranul instalat in Times Square, N.Y.. Sau instalatii profesionale de aer conditionat si incalzire in cladiri, zgârie-nori. Samsung face si masini. Fiecare cu smecheria lui. Ce e sigur e ca Apple e asa de praf ca de 30 de ani nu poate sa creasca cota de piata a Mac-urilor. Ca si in anii ’80 si azi au cota de piata de doar 4% mondial. Deci Zero. De ce ma insulti ?? Nu poti discuta civilizat ?? Ce rezolvi vorbind ca o hahaleră ?? Asa reactioneaza toti meltenii needucati cand raman fara argumente logice. Dovedesti inca inca o data cine sunt clientii Apple in Romania. De parca nu stiam. Sunteti niste lautari penibili, niste morti de foame care vorbiti de 50.000 euro si in buzunar aveti iPhone de 300-400 euro de pe Olx cu bateria praf. Mi-e sila.

  40. Samsung e departe omule , iti dai seama ca astia in primavara vor lansa a 3 -a generatie de modem-uri 5G .
    Unde e Apple ?
    Unde e Apple sa se impuna in fata Operatorilor . Pai Nu este , sta cu capul in pamant si accepta conditiile . Nebunia 5 G a inceput fara Apple , pacat !!

  41. in primavara vor lansa a 3a gen?? stiam ca a 2a…ca avem sd855 si sd865 dar nah…cine sunt eu sa ma bat cu desteptii ce stiu matematica
    Din ce observ Apple e singura ce impune reguli in fata operatorilor sa nu puna nimic in telefoanele lor..Daca asta este nebunie pt voi…jesus..NEBUNIA…zici ca s0a inventat roata sau painea….draga e ceva ce este useless,momentan fie ca ai smasung fie ca ai apple