Huawei. MULTI Clienti FRUSTRATI Opriti de POLITIE intr-o Promotie ESUATA

Huawei. Foarte multi clienti frustrati au fost opriti de catre politie intr-o promotie esuata care a lasat multe persoane foarte dezamagite.

Huawei. O promotie esuata a companiei chinezesti s-a soldat cu foarte multi clienti frustrati, care au fost opriti de politie inainte ca lucrurile sa degenereze serios in cursul noptii trecute in Singapore. Cei de la Huawei s-au gandit ca ar fi frumos sa sarbatoreasca cea de-a 54 zi nationala a Singapore cu o promotie in care ofereau telefonul Huawei Y6 Pro 2019 la pretul de doar 54 de dolari singaporezi, fata de 198 de dolari singaporezi, cat costa in mod normal.

Huawei. Promotia anuntata de catre chinezi a adus foarte multi oameni la retelele de magazine VivoCity pentru a-i cumpara telefonul fiecare avand limita de cate 2, asa cum se face in general pentru promotii de acest gen. Problema a fost ca fiecare magazin avea doar cam cate 30 de unitati alocate de catre Huawei, desi la cozi stateau persoane cu sutele, si desigur ca atunci cand stocurile au fost epuizate, oamenii s-au suparat serios.

Huawei. MULTI Clienti FRUSTRATI Opriti de Politie intr-o Promotie ESUATA

Huawei MULTI Clienti FRUSTRATI Opriti POLITIE intr-o Promotie ESUATA video paza

Huawei. Puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum au aratat lucrurile intr-una dintre locatiile in care promotia trebuia sa fie desfasurata, iar in imaginea de mai sus puteti vedea ceea ce a ramas in urma lor. Daca e sa fiu sincer, totul seamana cu o lansare de telefoane iPhone, doar ca aici vorbim despre un telefon Huawei vandut la un pret de nimic, si desigur ca lumea a fost suparata pentru ca nu a profitat de o oferta atat de buna.

Huawei. In fata magazinelor chinezilor cozile au fost formate inca din miezul noptii, insa nici acolo nu au fost stocuri suficiente pentru toti cei aflati la cozi, deci totul s-a dovedit a fi o promotie esuata a companiei. N-as vrea sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca Apple s-ar gandi vreodata sa-si faca putina publicitate si sa vanda unele modele ale iPhone la preturi extrem de mici in promotii de acest gen, dar lucrurile ar sta cam la fel.