Primul Telefon Pliabil pe care-l Poti CUMPARA Arata si Functioneaza CIUDAT (VIDEO)

Royole Flexpai este primul telefon pliabil care a fost prezentat de catre vreun producator de smartphone-uri, dar si primul care este pus in vanzare, insa nu cu chiar atat de mult succes. Puteti vedea inca de la prima indoire ce sunete chiudate scoate acest telefon pliabil, dar si ce cute face chiar de la bun inceput in mijlocul ecranului, ceva ce se intampla din cauza faptului ca ecranul e din plastic, nu sticla.

Balamaua sa arata foarte ciudat, e prinsa ciudat, exista o gaura foarte mare intre cele doua bucati ale carcasei, si totul pare a fi facut pe bucati undeva in China, ceea e si complet adevarat, pentru ca vorbim de o companie necunoscuta. Mai ciudat decat atat, este faptul ca ecranul face cate doua cute din cauza modului in care este indoit, iar asta e mai stupid decat gaura mare dintre partile carcasei, dar macar telefonul e pe piata.

Primul Telefon Pliabil pe care-l Poti CUMPARA Arata si Functioneaza CIUDAT (VIDEO)

Interfata sistemului de operare nu e nici pe departe atat de fluida pe cat ar trebui sa fie, si desigur ca rotirea acestuia nu se face cum trebuie in orice fel este tinut, ceea ce e o problema. Poate ca si mai ciudate sunt sunetele pe care le scoate telefonul in momentul in care este plicat de catre utilizatori, acestea fiind foarte departe de ceea ce ar trebui sa se auda de la un asemenea telefon.

Interesant este ca nu este recomandata nici incarcarea in timp ce telefonul este pliat, probabil pentru ca ar putea sa ia foc si sa sara de pe masa, deci ar putea fi foarte nesigur, pentru ca multi vor uita de aceasta atentionare. Royole Flexpai nu e chiar cu mult mai ieftin decat Samsung GALAXY Fold, nu se stie ce vanzari a avut in China, singura tara in care e vandut, dar macar e la vanzare.