CES 2019. Iata Cat de CIUDATA e Folosirea Primului Telefon Pliabil

CES 2019 aduce o noua prezentare pentru primul telefon pliabil, Royole Flexpai, iar asa vedem cat de ciudata este folosirea unui asemenea smartphone.

ces 2019 telefon pliabil

CES 2019 ne aduce si o noua prezentare pentru primul telefon pliabil, Royole FlexPai, acesta fiind produs de catre o companie din China si pregatit pentru lansare cu mult inainte ca Samsung GALAXY Fold sa fie adus pe piata. Prezentarea facuta de catre ei in cadrul CES 2019 ne arata cat de ciudat e sa folosesti acest model de smartphone pliabil, dar si cat de neobisnuit este design-ul, sau cum arata zona in care sunt ascunse componentele din spatele ecranului flexibil.

Royole Flexpai are o bucata de cauciuc care ascunde zona in care ecranul se pliaza si sunt ascunse cablurile necesare pentru functionarea telefonului, ele fiind prinse cu niste suruburi, design-ul fiind neobisnuit. In aceeasi idee, marginile ecranului sunt foarte mari, prea mari pentru un telefon mobil, insa pentru ca vorbim despre o prima iteratie a unui telefon pliabil facut de catre o companie, in mare parte, necunoscuta, poate ca asta poate fi trecut cu vederea.

CES 2019. Iata Cat de CIUDATA e Folosirea Primului Telefon Pliabil

Trecand peste asta, telefonul pliabil adus la CES 2019 avea o versiune speciala a Android 9 instalata de catre Royole, ei modificand singuri sistmeul de operare pentru a permite folosirea telefonului. Asta inseamna ca nu toate interfetele se modifica asa cum trebuie la pliere si deschidere, ca jocurile trebuie modificate special pentru a functiona pe acest telefon, sau ca pozele nu pot fi vazute asa cum trebuie, camera duala din telefon fiind oricum foarte proasta.

Royole Flexpai este un telefon pliabil low-cost de la un producator care n-a adus pana acum pe piata vreun alt telefon care sa iasa in evidenta, asa ca era de asteptat ca prima lor tentativa de a lansa ceva in premiera sa nu fie incununata total de succes. Pe de alta parte, acum avem o prima prezentare pentru modul in care foarte multa lume va folosi telefonul celor de la Samsung in momentul in care va fi lansat pe piata, Huawei, Xiaomi, LG, si alti producatori avand ceva similar in dezvoltare.