Noua Tableta iPad pe care Apple o va Lansa in Aceasta Toamna

6

Noua Tableta iPad pe care Apple o va Lansa in Aceasta Toamna

O noua tableta iPad va fi lansata in aceasta toamna de catre compania Apple pentru a inlocui un model existent, si schimbarile sunt interesante. Cei de la Apple vor lansa o versiune a iPad care are ecran cu diagonala de 10.2 inch, aceasta urmand a o inlocui pe cea care are ecran cu diagonala de 9.7 inch.

Practic, Apple vrea sa inlocuiasca actualul model de 9.7 inch al iPad cu unul de 10.2 inch, care va avea margini mult mai subtiri pentru ecran. Touch ID ar putea fi eliminat pentru a face loc unui Face ID, astfel ca asa se explica si de ce Apple poate foarte usor sa reduca grosimea marginilor laterale ale ecranului.

In momentul de fata se speculeaza ca acest nou model al iPad cu ecran de 10.2 inch ar urma sa fie lansat in luna septembrie, dar prezentat impreuna cu iPhone 11. Diferenta in ecran fata de versiunea cu ecran de 9.7 inch a iPad va fi minima, insa important este ceea ce va aduce adiacent multumita eliminarii butonului Home, si nu numai.

“As to sizes, 10.x-inch tablets will continue to dominate the market. Apple is set to release 10.2-inch new iPads in late third quarter. Overall, tablets sized over 10 inches will surge to over 70% of global shipments in the fourth quarter.”