Noua Tableta iPad pe care Apple o va Lansa in Aceasta Toamna

Noua Tableta iPad pe care Apple o va Lansa in Aceasta Toamna

O noua tableta iPad va fi lansata in aceasta toamna de catre compania Apple pentru a inlocui un model existent, si schimbarile sunt interesante. Cei de la Apple vor lansa o versiune a iPad care are ecran cu diagonala de 10.2 inch, aceasta urmand a o inlocui pe cea care are ecran cu diagonala de 9.7 inch.

Practic, Apple vrea sa inlocuiasca actualul model de 9.7 inch al iPad cu unul de 10.2 inch, care va avea margini mult mai subtiri pentru ecran. Touch ID ar putea fi eliminat pentru a face loc unui Face ID, astfel ca asa se explica si de ce Apple poate foarte usor sa reduca grosimea marginilor laterale ale ecranului.

In momentul de fata se speculeaza ca acest nou model al iPad cu ecran de 10.2 inch ar urma sa fie lansat in luna septembrie, dar prezentat impreuna cu iPhone 11. Diferenta in ecran fata de versiunea cu ecran de 9.7 inch a iPad va fi minima, insa important este ceea ce va aduce adiacent multumita eliminarii butonului Home, si nu numai.

“As to sizes, 10.x-inch tablets will continue to dominate the market. Apple is set to release 10.2-inch new iPads in late third quarter. Overall, tablets sized over 10 inches will surge to over 70% of global shipments in the fourth quarter.”

6 COMENTARII

  1. Superb
    Un iphone imens cu un ecran imens ce va suporta apple pencil
    VP primeste ce isi doreste. Multumim Apple ca ne-ai facut userul fericit

  2. ipadOS este diferentiat si special facut pt ipad. Merita sa incerci din toamna cand se lanseaza oficial. Pana acum 1 an junatate ipad era tras in spate de iOS dar de anul trecut alaturi de acest “ipadOS” deja pt multi este altceva

  3. Tot este mult in spate chiar si asa! Schimbarile sunt foarte bune si un pas in fata insa mai este mult de lucru! Dupa parerea mea un ipad pro competitiv ar fi trebuit sa vina cu varianta touch(+mouse) a lui macOs care este mult mai performant si pro decat padOs care se vrea un hibrid intre dar sufera pe alocuri… Orice alt tab cu android este limitat pe cand cea de la Windows cu varianta full a lui windows 10 este mult mai utila si mai productiva…