Huawei iti Explica de ce 5G-ul este Atat de GROZAV (VIDEO)

Huawei iti explica intr-un nou clip video cat de grozava este tehologia 5G pentru utilizatori, iata de ce ar trebui sa o astepti cu nerabdare, conform chinezilor.

Huawei este unul dintre producatorii care a creat nu doar telefoane mobile care sa functioneze pe 5G, dar si echipamente de telecomunicatii care sa poata fi folosite cu acestea, iar acum ne arata si de ce tehnologia e grozava. In clipul video de mai sus, cei de la Huawei prezinta pentru telefoanele Mate 20 X unul dintre principalele beneficii ale utilizarii tehnologiei 5G, latenta foarte redusa pentru jocuri, sau pentru orice altceva vreti sa faceti.

Huawei prezinta foarte clar faptul ca telefoanele sunt capabile sa atinga viteze de navigare pe internet de pana la 1 Gbps, sau chiar mai mult, ceea ce stie mai toata lumea in acest moment in legatura cu retelele 5G. Un alt mare beneficiu, poate mai important decat vitezele mari de download, sunt latentele reduse pentru accesarea de fisiere aflate la distante mari, sau controlarea diverselor software-uri care pot fi accesate la distanta.

Huawei iti Explica de ce 5G-ul este Atat de GROZAV (VIDEO)

Huawei ofera un exemplu cu jocurile care vor putea fi controlate in timp real mult mai exact multumita latentelor reduse pe care le ofera conexiunile fixe de internet, in special cele care sunt bazate pe fibra optica. Pe conexiunile mobile de internet latentele mici sunt mai greu de realizat, insa tehnologia 5G urmeaza sa schimbe asta, iar Huawei prezinta in clipul video de mai sus destul de clar cat de mari vor fi beneficiile pentru gameri.

Huawei, ca si alti producatori de telefoane, sau echipamente, pentru 5G, a explicat ca un alt foarte mare beneficiu al latentei reduse are legatura cu folosirea conexiunilor 5G in medicina, fabrici tehnologizate, si nu numai. Practic, 5G permite operatii mediale la distanta, controlarea de masinarii din fabrici in acelasi mod, sau chiar comunicatiile intre automobile in trafic, totul cu latente reduse, fara sa mai vorbim de jocurile pentru care experienta e mult mai buna decat pe 4G.