Samsung GALAXY NOTE 10/10 Plus – Iata PRIMUL Hands-on VIDEO

Samsung GALAXY NOTE 10 si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus apar in primul hands-on video astazi pentru a ne arata marile schimbari aduse de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10 si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus apar astazi in primul hands-on video care ne arata cu ce modificari vin telefoanele pe care compania coreeana le va prezenta abia in ziua de 7 august. Dupa cum stiam deja, Samsung GALAXY NOTE 10 are un ecran cu diagonala de 6.3 inch, in timp ce Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are un ecran cu diagonala de 6.8 inch, si diferentele dintre ele sunt mari, asa cum era de asteptat.

Samsung GALAXY NOTE 10 este mai ingust decat modelul Plus, dar nu este cu mult mai mic, diagonala de 6.8 inch vazandu-se mai mult pe latime decat pe lungime, ceea ce e foarte bine pentru utilizarea usoara. Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este mai lat intr-un mod ciudat, dar macar vine cu un ecran de diagonala foarte mare, care are o perforatie in partea superioara, aceasta integrandu-se destul de bine in design-ul total al panoului frontal.

Samsung GALAXY NOTE 10/10 Plus – Iata PRIMUL Hands-on VIDEO

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vine deasemenea cu o camera cvadrupla, separat de cei trei senzori de imagine regasiti si in seria S10, compania coreeana a implementat deasemenea unul ToF, indisponibil in versiunea mai mica. Aceasta va fi una dintre principalele diferente dintre Samsung GALAXY NOTE 10 si versiunea Plus, totul in ideea de a-i obiiga pe utilizatori sa cheltuie mai multi bani pentru a cumpara si modelele cu noutati mai importante.

Samsung GALAXY NOTE 10 si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vor avea deasemenea preturi destul de mult diferite, diferenta dintre ele putand fi de minim 100 de euro, dar asta si din cauza functiilor oferite. Prezentarea din lipul video de mai sus ne arata foarte clar care vor fi noutatile importante dintre Samsung GALAXY NOTE 10 si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, insa vor exista si diferente majore pe partea software, pe care nu le stim inca.

Samsung GALAXY NOTE 10 si Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vor fi prezentate in cursul zilei de 7 august de catre compania coreeana, iar vanzarile vor incepe pe 23 august, dupa o runda de precomenzi, cu multe cadouri.