Samsung GALAXY NOTE 10 IMPRESIONEAZA intr-o noua Imagine

Samsung GALAXY NOTE 10 impresioneaza intr-o noua imagine in care vedem o unitate reala surpriza in public, iata si cateva dintre noile culori ale seriei.

Samsung GALAXY NOTE 10 IMPRESIONEAZA intr-o noua Imagine

Samsung GALAXY NOTE 10 este urmatorul model important de smartphone pe care compania coreeana vrea sa-l aduca pe piata, iar astazi avem o noua imagine care ne prezinta design-ul final pe care urmeaza sa il ofere. Imaginea de mai jos a fost inregistrata pentru un Samsung GALAXY NOTE 10 care era folosit in public de catre un partener al companiei coreene, si in ea putem vedea foarte clar cum a fost gandit panoul frontal al dispozitivului.

Samsung GALAXY NOTE 10 are o camera frontala integrata chiar in mijlocul panoului frontal al ecranului, dar si margini extremd e subtiri pentru partea superioara a acestuia, ceva ce foarte multa lume astepta de ceva timp. Samsung GALAXY NOTE 10 se apropie foarte mult de telefonul ideal care are margini extrem de subtiri pentru ecran, iar asta in conditiile in care exista totusi o perforatie pentru camera frontala, dar aspectul total e interesant.

Samsung GALAXY NOTE 10 IMPRESIONEAZA intr-o noua Imagine

Samsung GALAXY NOTE 10 IMPRESIONEAZA intr-o noua Imagine real
Imagine cu un Samsung GALAXY NOTE 10 real.

Samsung GALAXY NOTE 10 arata chiar mai bine decat telefoanele din seria Samsung GALAXY  S10 in aceste imagini, si imaginati-va cum ar putea arata daca nu ar avea si perforatie pentru camera frontala. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi mai apreciat de catre fani in formatul sau actual decat telefoanele din seria S10, si aici putem vedea o schimbare foarte importanta care va face telefoanele viitoare chiar mai interesante.

Samsung GALAXY NOTE 10 IMPRESIONEAZA intr-o noua Imagine culori
Imagine cu unele culori noi pentru Samsung GALAXY NOTE 10.

Samsung GALAXY NOTE 10 apare si intr-o serie noua de imagini de presa care arata cateva dintre culorile in care urmeaza sa fie disponibil dupa ce va fi lansat, atat versiunea standard, cat si cea Plus. Desigur ca seria Samsung GALAXY NOTE 10 va fi disponibila in mai multe culori cand va ajunge in magazine, dar chiar si dupa lansare sunt asteptate versiuni noi care sa aiba culori si mai interesante, sau atractive, pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat peste 6 zile de catre coreeni, asa ca atunci vom vedea noutatile, iar vanzarile vor incepe in data de 23 august la nivel global.