Facebook Anunta o SCHIMBARE NEASTEPTATA in WhatsApp, Instagram

Facebook anunta o schimbare foarte importanta pentru WhatsApp, Instagram, compania americana luand toata lumea prin surprindere cu decizia pe care a luat-o.

Facebook Anunta o SCHIMBARE NEASTEPTATA in WhatsApp, Instagram

Facebook a anuntat o schimbare complet neasteptata pentru WhatsApp si Instagram, compania americana luand multa lume prin surprindere cu decizia de a face aceasta modificare pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, cei de la Facebook vor marca aplicatiile WhatsApp si Instagram, astfel incat acestea sa afiseze si expresia “from Facebook” cand sunt deschise de catre utilizatori, ceva ce in momentul de fata nu se intampla in ele.

Facebook nu adauga aceasta expresie doar la deschiderea aplicatiilor, ci aparent si in denumirile acestora, deci WhatsApp from Facebook si Instagram from Facebook vor fi in curand noile denumiri. Cei de la Facebook au o tactica similara cu aplicatia Workplace, insa nimeni nu s-a gandit ca va modifica inclusiv denumirile aplicatiilor WhatsApp si Instagram, care sunt foarte populare acum, si se descurca foarte bine fara aceasta denumire.

Facebook Anunta o SCHIMBARE NEASTEPTATA in WhatsApp, Instagram

Facebook va afisa aceste noi denumiri atat in App Store, Google Play, cat si in ecranele telefoanelor, deci vorbim despre o schimbare stupida care are menirea de a atentiona lumea ca datele lor nu sunt protejate. Desi nu s-a spus oficial acest lucru, e posibil ca modificarea sa aiba legatura cu dorinta celor de la Facebook de a unifica WhatsApp, Instagram, si Facebook Messenger pentru ca utilizatorii sa poata comunica fara a avea conturi in toate.

“In a big shift, Facebook plans to signal its control of Instagram and WhatsApp by adding its name to both apps, according to three people familiar with the matter. The social network will rebrand the apps to “Instagram from Facebook” and “WhatsApp from Facebook,” the people said.”

Facebook are o viziune speciala pentru aplicatiile sale, si vrea sa le schimbe denumirile pentru ca oamenii sa stie foarte clar ca folosesc un produs al companiei, si ca acele platforme nu sunt independente, asa cum cred unii. Miscare ar putea fi una foarte proasta, deoarece multi au plecat de la Facebook pe Instagram, si evita Messenger in favoarea WhatsApp tocmai pentru ca nu stiu cine le detine, dar asta se va schimba foarte curand.

Facebook va impune deocamdata doar afisarea sintagmei “from Facebook” numai in ecranele de pornire a aplicatiilor, insa va face modificarile si pentru denumirile principale in viitorul apropiat.