Masinile Tesla: Noutatea la care VISEZI pe BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen

Masinile Tesla au anuntata o noutate majora la care posesorii de automobile BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel doar viseaza in momentul de fata.

Masinile Tesla Noutatea la care VISEZI pe BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen

Masinile Tesla vor avea o noua functie la care detinatorii de masini BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel, etc, vor putea doar sa viseze, desi si aceste modele au sisteme de entertainment avansate. Mai exact, masinile Tesla vor avea integrata posibilitatea de a face streaming video pentur filme de pe Neflix, YouTube, Hulu, si nu numai, ceva ce masinile de la BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel nu pot face intr-o maniera similara.

Desi masinile de la BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel au browsere care permit navigarea pe internet, sau chiar aplicatii dedicate pentru YouTube, masinile Tesla vor veni cu ceva in plus pentru clienti. Posibilitatea de a face streaming pentru filme de pe Netflix, sau chiar YouTube, este ceva ce cu siguranta va atrage atentia multor oameni care se afla in cautarea de masini cu tehnologii moderne, iar cele de la Tesla vor fi in atentia lor.

Masinile Tesla: Noutatea la care VISEZI pe BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen

Desigur ca masinile Tesla vor putea face streaming de pe Netflix, YouTube, etc, doar in momentele in care sunt stationare, deci nu si in mers, aceasta fiind o masura de siguranta pe care o impune compania. Avand in vedere ca masinile Tesla au si ecrane mari, e usor de inteles de ce este implementata aceasta functionalitate, si de ce la modelele concurente nu va fi disponibila prea curand, ele neavand ecrane chiar atat de mari.

Masinile Tesla sunt cunoscute pentru faptul ca au foarte multe tehologii inovatoare implementate de catre producator, iar aceasta schimbare vine sa ne arate spre ce se indreapta viitorul automobilelor. Desigur ca se va gasi un hack care va permite inclusiv vizualizarea de filme chiar si cand masinile Tesla se afla in miscare, deci posesorii acestor automobile vor putea sa le urmareasca indiferent daca isi lasa masina sa mearga sintura pe autostrada, sau nu.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functionalitate pe care o vom vedea in masinile Tesla in viitor, si cand credeti ca va ajunge si in automobile de la BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel ?