Samsung va LANSA un nou Telefon cu o Tehnologie SURPRIZA

Samsung va lansa un nou model de telefon care are o tehnologie surpriza integrata, iata ce pregateste compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung va LANSA un nou Telefon cu o Tehnologie SURPRIZA 64 megapixeli

Samsung se pregateste sa aduca pe piata un nou model de telefon care contine o noua tehnologie surpriza, pe care putini dintre fani o asteptau atat de repede intr-un produs al companiei coreene. Vorbesc despre faptul ca luna viitoare, sau cel tarziu in octombrie, urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung un nou model de telefon care are o camera de 64 de megapixeli, acesti senzori de imagine fiind anuntati de ceva vreme de companie.

Redmi va lansa primul smartphone cu o camera de 64 de megapixeli integrata, iar cei de la Samsung ii vor urma cu un model separat care cel mai probabil va folosi mult mai bine senzorul mare de imagine. Desigur ca nu vorbim despre vreun telefon premium in care Samsung va implementa acest nou si puternic senzor de imagine, ci despre un telefon din seria GALAXY A, testele fiind facute pe aceste modele mai ieftine.

Samsung va LANSA un nou Telefon cu o Tehnologie SURPRIZA

Samsung va LANSA un nou Telefon cu o Tehnologie SURPRIZA 64 megapixeli

E foarte posibil ca acest nou model de telefon de la Samsung sa aiba si functii speciale pentru acest senzor de imagine de 64 megapixeli pentru camera, si posibil ca totul sa fie integrat intr-un ansabmlu cu o camera cvadrupla. Cei de la Redmi vor prezenta telefonul lor cu camera cvadrupla, si senzor de imagine de 64 megapixeli la doar o zi dupa ce Samsung GALAXY NOTE 10 va fi dezvaluit oficial pentru lumea intreaga, deci mai este foarte putin.

Asteptarile sunt foarte mari pentru senzorii de imagine de 64 de megapixeli, iar asta deoarece lumea crede ca ei vor face pozele mult mai bune, dar realitatea este ca e nevoie de mai mult decat atat. E adevarat ca senzorii de imagine de 64 megapixeli pot face poze de rezolutie mare, dar calitatea pozelor nu depinde doar de rezolutie, ci si de tehnologia din spatele senzorului, si e posibil ca Samsung sa aiba ceva mai bun pregatit pentru telefoanele sale din 2019.