Digi Mobil. MESAJ de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil. Un mesaj de interes national pentru toti clientii din Romania a fost facut de catre operatorul de telecomunicatii, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Digi Mobil. MESAJ de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil. Un mesaj de interes pentru toti clientii din Romania vine de la operatorul de telecomunicatii din tara noastra, si e bine sa stiti ce anume va ofera compania in momentul de fata in tara. Mai exact, vorbim despre faptul ca Digi Mobil are o promotie speciala pentru clientii care le folosesc serviciile in roaming in aceasta vara, dar si in toamna, iar din fericire toti cei care platesc pentru abonamente de telefonie mobila se pot bucura de ea.

Digi Mobil. Conform website-ului companiei romanesti, toti clientii care calatoresc in Ungaria pana la finalul lunii septembrie se pot bucura de trafic de internet asimilat celui din Romania. Practic, atunci cand va aflati in Ungaria pana pe data de 30 septembrie 2019, veti putea afolosi tot traficul de 50 GB, deci nu veti fi limitati la alocatia pe care operatorul de telecomunicatii o ofera in mod obisnuit pentru alte tari din Uniunea Europeana acum.

Digi Mobil. MESAJ de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil. Promotia pe care o ofera operatorul este una interesanta, si alegerea tarii este la fel de interesanta, insa cum acolo exista mai multe subsidiare ale operatorului, e de inteles de ce a luat aceasta decizie. Ar fi fost mult mai interesant daca Digi Mobil ar fi oferit acelasi lucru si in alte tari din Europa, in special Italia, sau Spania, unde are subsidiare cu servicii de telefonie mobila, insa acolo probabil ar fi pierdut multi bani cu promotia.

“Promoțional, până la 30.09.2019 traficul de date efectuat în rețeaua Digi Mobil Ungaria este asimilat traficului național, în limita cantității disponibile, dar până la 50 GB/lunar, fără alte costuri suplimentare. În România va fi disponibilă spre utilizare diferența rămasă până la 50 GB. Dacă sunteți de acord cu utilizarea serviciului de roaming în aceste condiții promoționale, vă rugăm să selectați manual operatorul Digi Mobil Ungaria.”

Digi Mobil. Nu e nevoie decat sa aveti activata optiunea pentru roaming in abonamentele voastre pentru a va putea bucura de aceasta promotie speciala pe care operatorul o deruleaza, ea fiind oferita tuturor clientilor. Desigur ca in cazul in care aveti un abonament care are o alocatie mai mica de 50 GB, veti avea doar acel trafic de internet disponibil de la Digi Mobil, asa ca nu va imaginati ca veti primi ceva in plus.

Digi Mobil. Indiferent unde mergeti, asigurati-va ca optiunea pentru roaming este activa pentru abonamentul vostru, altfel nu veti putea folosi telefoanele pentru absolut nimic, si nici n-o veti putea activa de acolo.