iOS 13 CONFIRMA DATA de LANSARE pentru iPhone 11

iOS 13 confirma data de lansare pentru seria iPhone 11 a companiei Apple, iata in ce zi din luna septembrie vom vedea si apoi vom cumpara noile telefoane.

iOS 13 CONFIRMA DATA de LANSARE pentru iPhone 11

iOS 13 confirma data de lansare pentru iPhone 11, actualizarea de ieri lansata de catre compania Apple continand si informatiile necesare pentru a ne spune cand urmeaza sa fie dezvaluit in mod oficial noua serie de telefoane. puteti vedea in imaginea de mai jos o imagine preluata din iOS 13, ea avand denumirea HoldForRelease, si data de marti, 10 septembrie, prezentata, iar asta da de inteles foarte clar ca zvonurile anterioare sunt 100% adevarate.

iPhone 11 a avut data de lansare in magazine dezvaluita de catre CEO-ul companiei Softbank saptamana trecuta, acesta confirmand ca lansarea va avea loc pe data de 20 septembrie in Japonia. Avand in vedere ca Japonia este una dintre tarile in care seria iPhone 11 va fi lansata chiar din prima zi de disponibilitate, devenise destul de clar faptul ca prezentarea oficiala va avea loc in datile de 10, sau 11 septembrie, insa iOS 13 a clarificat si acest aspect.

iOS 13 CONFIRMA DATA de LANSARE pentru iPhone 11

iOS 13 CONFIRMA DATA de LANSARE pentru iPhone 11 10 septembrie
10 septembrie este data de lansare a iPhone 11.

Martea este una dintre zilele in care compania Apple a mai prezentat in trecut alte modele de telefoane iPhone, astfel ca e destul de logica o confirmare pentru prezentarea iPhone 11 in data de 10 septembrie. Din moment ce seria iPhone 11 va fi prezentata pe 10 septembrie, pe 13 seprembrie vor fi deschise precomenzile pentru clientii din tarile in care va avea loc lansarea din primul val, iar pe data de 20 septembrie va avea loc si lansarea in magazine.

iOS 13 doar ne confirma ceea ce stiam deja de ceva vreme, adica de cand CEO-ul companiei Softbank a confirmat ca lansarea in magazine va avea loc pe data de 20 septembrie, dar acum necunoscute nu mai exista. Din moment ce iOS 13 ne dezvaluie fara dubiu ca vom vedea seria iPhone 11 in ziua de 10 septembrie, iar lansarea oficiala va avea loc pe data de 20 septembrie, e clar ca planurile Apple au fost dezvaluite deja.

iPhone 11 urmeaza sa aiba toate cele trei modele noi de telefoane lansate in luna septembrie de catre compania Apple, ceea ce e cam o premiera din multe puncte de vedere.