DATA de LANSARE a iPhone 11 Anuntata de CEO-ul Softbank

Data de lansare a iPhone 11 a fost anuntata de catre CEO-ul companiei SoftBank, iata cand va avea loc, si cand urmeaza sa fie organizata prezentarea telefonului.

DATA de LANSAREA a iPhone 11 Anuntata de CEO-ul Softbank

Data de lansare a iPhone 11 a fost anuntata de catre CEO-ul SoftBank, cel mai mare operator de telefonie mobila din Japonia, si unul dintre cei mai importanti parteneri ai companiei Apple. Asa cum v-am spus deja inca de acum cateva saptamani, data de lansare a iPhone 11 este 20 septembrie, o zi de vineri in a doua parte a lunii viitoare, si foarte apropiata de data de lansare pe care Apple a ales-o pentru modelele de anul trecut.

Data de lansare a iPhone 11 a fost dezvaluita de catre CEO-ul SoftBank in urma unei intrebari privind o noua lege din Japonia care obliga operatorii sa separe abonamentele de internet de cele pentru vanzarea de telefoane. CEO-ul celor de la SoftBank a spus ca vor fi 10 zile intre 1 octombrie, cand intra legea in vigoare, si lansarea iPhone 11, deci data la care telefonul va fi pus in vanzare este 20 septembrie, asa ca o puteti marca in calendar.

DATA de LANSARE a iPhone 11 Anuntata de CEO-ul Softbank

Data de lansare a iPhone 11 sugereaza faptul ca prezentarea telefoanelor va avea loc pe 10 sau 11 septembrie, cu sanse mai mari pentru prima zi, deci puteti marca in calendar ambele date inca de pe acum. Desi de obicei Apple prezinta noile modele ale telefoanelor in prima saptamana din septembrie, cu iPhone 11 va alege a doua, si va programa lansarea pentru a treia saptamana pentru a aloca vanzarile in T3 2019.

„Sincer, mă întreb ce ar trebui să fac timp de 10 zile. Nu, nu ar trebui să spun asta. Oricum, nu știu când va fi lansat noul iPhone. Cu toate acestea, aproape după 10 zile, va fi dezagregat.”

iPhone 11 va fi prezentat peste doar o luna de catre cei de la Apple, iar timpul scurt care ne desparte de acel punct sugereaza faptul ca informatiile pe care le are CEO-ul SoftBank sunt cat se poate de exacte. Apple isi anunta din timp partenerii cu privire la lansarile de produse noi, iar si de obicei asiaticii sunt cei care dezvaluie informatiile de acest gen, iar data de lansare a iPhone 11 este si cea pe care foarte multa lume o astepta.

iPhone 11 va veni cu foarte multe noutati in comparatie cu modelele din seria iPhone XS, si desi nu stim cat va costa, macar stim acum cand va ajunge in magazine.