WhatsApp. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Utilizatorii Aplicatiei

WhatsApp. Un mesaj foarte important a fost lansat de catre aplicatie pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stie toata lumea despre el.

WhatsApp. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Utilizatorii Aplicatiei

WhatsApp. Un mesaj important pentru toti utilizatorii aplicatiei de mesagerie a fost facut astazi de catre compania americana, ea vizand toate persoanele care ii folosesc platforma, indiferent de unde o fac. WhatsApp vorbeste despre functia care permite efectuarea de apeluri telefonice VoIP, adica prin internet, de oriunde din lume, ele putanf fi initiate chiar si din zonele in care exista semnal slab, facilitand comunicarea usoara intre oameni.

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie a avut aceasta functie implementata de catre compania americana de foarte mult timp, insa gradual a fost imbunatatita efectuarea de apeluri telefonice VoIP pentru utilizatori. In zonele cu semnal slab si conexiune de internet de mica viteza, aplicatia WhatsApp este capabila sa ofere o calitate destul de buna pentru apelurile initiate de catre utilizatori catre alte persoane care se afla in retea.

WhatsApp. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Utilizatorii Aplicatiei

WhatsApp. Acum daca va intrebati de ce sunt utile aceste apeluri VoIP, ei bine in situatiile in care va aflati in strainatate, sau intr-o zona unde nu exista semnal, dar aveti o conexiune Wi-Fi prin preajma, le puteti folosi. Aceasta functionalitate este similara cu cea pentru apeluri Wi-Fi pe care operatorii de telefonie mobila le ofera pentru telefoanele compatibile, dar nu toate au tehnologia integrata, in timp ce WhatsApp ofera asta pentru toti.

WhatsApp. In mod teoretic ar mai exista un avantaj pentru aceste apeluri VoIP pe care le putem face prin aplicatia de mesagerie, iar aici vorbim despre faptul ca ele ar trebui sa fie, in mod teoretic, criptate. Desigur ca nimeni nu poate garanta asta, si exista sanse mai mari ca apelurile FaceTime Audio sa fie criptate mai bine, dar WhatsApp functioneaza si pe iOS si pe Android, deci nu puteti folosi FaceTime cu chiar oricine.

WhatsApp. Functia pentru apeluri VoIP din cadrul aplicatiei este activata in mod automat chiar de la instalare, deci utilizatorii nu trebuie sa faca altceva decat sa apeleze efectiv contactele prin intermediul aplicatiei.