watchOS 6 Dezvaluie DOUA NOI Modele ale Apple Watch

watchOS 6 Dezvaluie DOUA NOI Modele ale Apple Watch

watchOS 6 al companiei Apple a dezvaluit doua noi modele ale Apple Watch inainte de a fi lansate in mod oficial de catre compania americana. Versiunile beta ale sistemului de operare watchOS 6 contin imaginea animata de mai jos care ne dezvaluie un nou model din titan al Apple Watch, ceva ce pana acum nu a existat.

Apple Watch 5 ar urma sa fie disponibil si in aceasta versiune din titan atat in modele care au ecrane de 40mm si 44mm, deci vorbim de noi motive de achizitie. Apple Watch va lansa inclusiv noi modele din ceramica ale Apple Watch 5, si desigur ca pentru fiecare exista animatii care ne arata cum pot fi setate de catre utilizatori.

watchOS 6 Dezvaluie DOUA NOI Modele ale Apple Watch ceramica
Noile Apple Watch 5 cu carcasa ceramica si din titan.

Apple Watch 5 ar urma sa aiba folosit acelasi material care este utilizat in momentul de fata pentru Apple card, deci unii vor avea ceva familiar. Apple Watch 4 nu a fost lansat intr-o versiune ceramica, desi versiunile 2 si 3 au fost vandute cu carcasa produsa din acest material, deci e o revenire la la ceva ce a functionat.

watchOS 6 Dezvaluie DOUA NOI Modele ale Apple Watch titan
Apple Watch 5 cu carcasa din titan.

Avand in vedere ca pe 10 septembrie toata lumea asteapta sa vada noile telefoane din seria iPhone 11, atunci sunt asteptate si modelele Apple Watch 5. Nu se stie cand ar urma sa ajunga in magazine, dar probabil nu la mult timp distanta din momentul in care vor fi prezentate oficial de catre americani.