GMAIL. Noile Functii IMPORTANTE Lansate de catre Google

GMAIL. Noi functii importante au fost lansate de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iata de ce vom avea parte de la ea.

GMAIL. Noile Functii IMPORTANTE Lansate de catre Google

GMAIL. Cea mai folosita platforma de email de pe planeta are parte de un upgrade substantial oferit de catre compania Google pentru toata lumea, utilizatorii bucurandu-se de multe noi functii interesante. Pentru versiunea web a GMAIL este lansata o noua functie importanta care permite corectarea in timp real a mail-urilor pe care le scriu utilizatorii, iar asta va scuti multa lume de foarte multe batai de cap cand comunica.

GMAIL. Conform celor de la Google, verificarile sunt facute in timp real pentru tot ceea ce scriem, si sunt oferite deasemenea sugestii pentru corectarea eventualelor erori gramaticale descoperite de catre software. Desigur ca inteligenta artificiala a celor de la Google va citi tot ceea ce scriem in GMAIL pentru a putea face detectarea greselilor, deci trebuie sa va obisnuiti cu faptul ca veti avea informatiile analizate de catre companie.

GMAIL. Noile Functii IMPORTANTE Lansate de catre Google

GMAIL. Noile Functii IMPORTANTE Lansate de catre Google detectare

GMAIL. Cat de bine poate detecta si corecta Google greselile facute de catre utilizatori cand scriu email-uri nu stie nimeni deocamdata, dar putem presupune ca e vorba de un sistem avansat care face asta. Avand in vedere ca vorbim despre inteligenta artificiala, e foarte posibil ca la inceput GMAIL sa nu poata detecta chiar atat de bine ceea ce scriu oamenii, dar asta s-a mai intamplat si cu alte functii oferite in trecut de catre americani.

“Dacă lucrați la termene limită pentru a scrie o mulțime de e-mailuri zilnic, probabil că ortografia și gramatica corectă nu este de vârf. Aceste funcții te pot ajuta, de asemenea, să scrii și să editezi cu mai multă încredere dacă ești un vorbitor nativ. Cu abordarea noastră IA, puteți comunica mai inteligent și mai repede, fără a transpira lucrurile mici.”

GMAIL. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum va functiona acest sistem, el fiind activat in mod automat pentru utilizatori, deci nu mai trebuie cautat separat pentru a fi activat din diverse meniuri de setari. Dupa cum era si normal, GMAIL ofera aceasta functionalitate deocamdata doar pentru limba engleza, insa ea va fi cu siguranta extinsa si la alte limbi pe masura ce inteligenta artificiala va invata mai bine cum sa detecteze ceea ce scriem.