RCS & RDS. Vestea ULUITOARE a Digi care Vizeaza TOTI Clientii

RCS & RDS. O veste uluitoare vine de la grupul Digi pentru toti clientii din Romania, iata ce a dezvaluit compania si cat de important este anuntul.

RCS & RDS Vestea ULUITOARE a Digi care Vizeaza TOTI Clientii

RCS & RDS. O veste uluitoare a fost facuta de catre grupul Digi saptamana trecuta pentru Romania, iar ea ii vizeaza toti clientii atat din tara noastra, cat si pe cei din strainatate. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca la final de luna iunie 2019 aveau in portofoliu nu mai putin de 1.5 milioane de unitati generatoare de venituri, in crestere cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, deci peste 1 milion de contracte care le genereaza incasari.

RCS & RDS. Vorbim aici despre toate afacerile pe care grupul Digi le are in Romania, Ungaria, Italia, sau Spania, dar desigur ca vasta majoritate a veniturilor vin din tara noastra, unde sunt si cei mai multi clienti. Chiar si asa, cresterea bazei totale de unitati generatoare de venituri cu peste 1 milion este o realizare uimitoare a celor de la RCS & RDS, si arata cat de mult isi doresc oamenii sa aiba serviciile pe care grupul le ofera in Europa.

RCS & RDS. Vestea ULUITOARE a Digi care Vizeaza TOTI Clientii

RCS & RDS. Numarul de clienti a crescut in Romania pe aproape toate segmentele, exceptand telefoania mobila si fixa, acolo unde grupul Digi a raportat doar portarile in retea in S1 2019, deci sunt probabil probleme. In Ungaria, Spania, si Italia, cei de la RCS & RDS au inregistrat cresteri pe linie pentru clienti si incasari, iar din moment ce exista atat de multi romani in aceste tari, era normal, in Ungaria cumpararea IN.V.itel ajutand mult.

RCS & RDS. Grupul Digi are parte de o evolutie surprinzator de buna a incasarilor, insa profitul nu e tocmai ceea ce si-ar dori compania, dar asta e normal din moment ce face investitii foarte mari si nu doar in Romania. Dupa cum arata lucrurile in momentul de fata, RCS & RDS va avea si in 2019 incasari de peste 1 miliard de euro, iar numarul de unitati generatoare de venituri ar trebui sa treaca de 17 milioane pana la final de an.

RCS & RDS. In ciuda OUG 114/2018, care a generat probleme pentru toate companiile telecom din Romania, in 2019 Digi are parte de o evolutie foarte buna, si cel mai probabil va depasi tot ceea ce a realizat in 2018.