RCS & RDS. MODIFICARE MAJORA in Abonamentele din Romania

RCS & RDS. O modificare extrem de importanta pentru abonamentele clientilor din Romania a fost anuntata, iata de ce se va putea bucura toata lumea de astazi.

RCS & RDS. MODIFICARE MAJORA in Abonamentele din Romania

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii detinut de catre Digi a anuntat o modificare foarte importanta pentru abonamentele clientilor din Romania, si vorbim despre o schimbare care va afecta pe toata lumea. Mai exact, ieri cei de la RCS & RDS au anuntat ca toti clientii Digi Mobil care vor sa foloseasca reteaua 5G vor avea parte de o crestere a traficului disponibil, de la 50 GB in momentul de fata, la 80 GB dupa ce trec la noua retea.

RCS & RDS. Separat de aceasta schimbare, Digi Mobil are acum si o noua optiune disponibila pentru a cumpara mai mult trafic de internet mobil, mai exact 30 GB la pretul de numai 2 euro, plus TVA, pe luna. Schimbarile nu se opresc aici, iar asta deoarece incepand de ieri toti clientii RCS & RDS care folosesc serviciile Digi Mobil au parte si de o modificare substantiala pentru vitezele de de internet oferite dupa depasirea traficului inclus in abonament.

RCS & RDS. MODIFICARE MAJORA in Abonamentele din Romania

RCS & RDS. Dupa depasirea traficului de internet mobil din abonamente, toti clientii de la Digi Mobil vor beneficia de viteze de 256 Kbps, in loc de 128 Kpbs, pentru download, ceea ce reprezinta o modificare substantiala. Pentru vitezele de upload se face deasemenea o dublare, mai exact RCS & RDS crescand viteza de la 128 Kbps la 64 Kbps, iar la viteze atat de mici, orice fel de crestere de acest gen conteaza foarte mult pentru clienti.

“Mai mult, odată atins pragul pentru traficul de date, abonații vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download și upload superioare celor actuale (până la 256 Kbps și, respectiv, 128 Kbps), indiferent de rețea – 3G, 4G sau 5G – sau de tipul de abonament; De asemenea, după acest prag, viteza de download se va modifica lunar până la 256 Kbps (în loc de 128 Kbps) și viteza de upload până la 128 Kbps (în loc de 64 Kbps), indiferent de pachetul de trafic si tehnologia în care a fost realizat.”

RCS & RDS. Vitezele in sine sunt extrem de mici, dar ele se aplica dupa consumarea celor 80 GB de trafic din abonamente, deci extraordinar de putina lume va trebui sa navigheze pe internet atat de incet. Totusi, cei care o vor face, vor beneficia de viteza dubla pentru accesarea website-urilor, si cei care au folosit in trecut conexiuni telefonice, prin modem, pentru a naviga pe internet stiu foarte bine cat de mici sunt vitezele.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, vestea este una grozava pentru Romania, iar toti clientii se bucura de aceasta imbunatatire majora, deci trebuie laudat operatorul pentru modificarea implementata.