Huawei CONFIRMA Doua NOI Telefoane care vor avea Android

Huawei a anuntat ca va lansa doua noi modele de telefoane care ruleaza sistemul de operare Android, si vin cu aplicatiile create de catre compania Google.

Huawei CONFIRMA Doua NOI Telefoane care vor avea Android

Huawei, in plin scandal privind problemele ce vizeaza sistemul de operare Android care nu este licentiat pentru noile sale modele de telefoane, a anuntat ca va lansa doua noi modele cu Android licentiat. Vorbim despre doua noi modele de telefoane Huawei care vor fi din categoria celor low-end, iar asta pentru ca deocamdata nu poate licentia si modele precum, precum ar fi Huawei Mate 30 Pro, Google anuntand ca nu-l poate licentia.

Huawei a anuntat ca modelele Nova 5T si Y9 S sunt cele care vor fi lansate cu Android licentiat de catre compania Google, iar avand in vedere preturile mici pe care le vor avea, cu siguranta vor beneficia si de multi clienti. Nu se stie deocamdata daca Android 9, sau Android 10 va fi sistemul de operare pe care aceste noi modele de telefoane Huawei il vor rula, dar important este ca va avea loc lansarea unor noi modele, probabil licentiate inainte de aprilie.

Huawei CONFIRMA Doua NOI Telefoane care vor avea Android

In ciuda faptului ca Huawei a confirmat lansarea acestor doua modele de telefoane cu sistemul de operare Android licentiat, lumea astepta de fapt certificarea altor modele mai importante pentru vanzare. Desigur ca acest lucru s-ar putea intampla daca Huawei reuseste sa scape de problemele pe care le are in momentul de fata in SUA, dar momentan nu se stie cand, sau daca, acest lucru s-ar putea intampla in viitorul apropiat.

Huawei genereaza majoritatea vanzarilor sale cu modelele low/mid-end, deci lansarea acestora e mai importanta decat lansarea celor premium, care ii aduc atentie din partea lumii intregi, dar nu si vanzari mari. In aceasta idee, e posibil ca Huawei sa puna accent mai mare pe lansarea acestor modele mai ieftine, totul in ideea de a isi tine vanzarile la un nivel ridicat, pentru a arata ca nu e afectata de sanctiunile din SUA.

Huawei ar fi programat un eveniment pe 19 septembrie pentru a prezenta Huawei Mate 30 Pro, insa deocamdata acesta nu a fost confirmat de catre chinezi, desi ar trebui sa fie foarte curand.

1 COMENTARIU