Clientii cu Telefoane Huawei au parte de Noi VESTI PROASTE

Telefoane Huawei. Clientii din lumea intreaga au parte de noi vesti foarte proaste in legatura cu produsele pe care le folosesc, iata ce se intampla cu ele.

Clientii cu Telefoane Huawei au parte de Noi VESTI PROASTE

Telefoane Huawei. Clientii care folosesc actualele modele de telefoane ale chinezilor au parte de vesti foarte proaste deoarece situatia actuala forteaza compania sa faca o schimbare pe care nimeni nu si-a dorit-o vreodata. Mai exact, viitoarele modele de telefoane Huawei vor fi lansate cu un Android modificat care nu contine aplicatiile create de catre compania Google, dar nici Google Play Store, care ofera acces la aplicatiile lansate pentru Android.

Telefoane Huawei. Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa fie primul model de telefon care va fi lansat fara aplicatiile celor de la Google, iar acesta este inceputul unei schimbari extrem de importante, dar si de proaste. Practic, din moment ce viitoarele modele de telefoane Huawei vor fi lansate fara aplicatiile Google, deoarece nu pot fi licentiate, actualele nu vor avea parte de actualizarile majore ale sistemului de operare, cum ar fi noul Android 10.

Clientii cu Telefoane Huawei au parte de Noi VESTI PROASTE

Telefoane Huawei. Desi actualele modele de produse nu vor ramane fara aplicatiile celor de la Google, dar nici fara actualizari de securitate pentru Android, nimic mai mult decat atat nu va fi oferit pentru clienti. Cei de la Google au spus foarte clar ca nu pot licentia noi versiuni ale Android pentru actualele telefoane Huawei, dar nici pentru cele viitoare, deci toti cei care le detin au cam ramas pacaliti, deoarece nu beneficiaza de mari noutati.

Telefoane Huawei. Desigur ca aceasta situatie este creata de catre Donald Trump, presedintele american fiind cel care a impus sanctiunile impotriva chinezilor, si nu prea vrea sa le anuleze, cel putin deocamdata. Razboiul comercial cu China se inrautateste, iar clientii cu telefoane Huawei sunt cei mai afectati de aceasta desfasurare foarte proasta a situatiei, astfel ca toti trebuie sa suporte problemele, fara a le putea rezolva in vreun fel.

Telefoane Huawei. Nu se stie deocamdata ce se va intampla in toamna, dar e putin probabil ca pana la finalul anului sa fie rezolvata problema care impiedica oferirea de actualizari majore pentru aceste produse.